Ο Γέροντας Ιωνάς της Οδησσού προέβλεψε πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Δύσης

Photo: https://www.facebook.com/100064359595429/posts/313098054178845 by Joint Forces Task Force is licensed under Creative Commons Attribution 4.0 International
Ο Γέροντας Ιωνάς της Οδησσού προέβλεψε τη σύγκρουση στην Ουκρανία και τον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Δύσης

Το τρίτο Πάσχα που ο ορθόδοξος κόσμος γιόρτασε στις 5 Μαΐου 2024, πιστεύεται ότι θα είναι νικηφόρο για τη Ρωσία, προέβλεψε ο Γέροντας Ιωνάς της Οδησσού.

Lyuba Lulko - pravda.ru / Παρουσίαση Freepen.gr

Νικηφόρο Πάσχα το 2024


Ο Γέροντας Ιωνάς της Οδησσού, ο εξομολογητής της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο οποίος πέθανε το 2012 σε ηλικία 87 ετών, είχε προειδοποιήσει πολύ πριν από το πραξικόπημα στο Κίεβο για τον πόλεμο που θα ξεσπούσε μεταξύ ενός "μικρού κράτους" και της Ρωσίας. Ο πόλεμος, προέβλεψε, θα έσπερνε "χάος" στον κόσμο και θα σκόρπιζε "πνευματικό φρόνημα" γύρω από την Ουκρανία:

"Η Ουκρανία και η Ρωσία δεν υπάρχουν χωριστά - υπάρχει μία Αγία Ρωσία. Οι εχθροί μας αποφάσισαν να μας χωρίσουν για να καταστρέψουν την Ορθοδοξία στη Μικρή Ρωσσία. Ο Θεός δε θα επιτρέψει να συμβεί αυτό".

Η σύγκρουση στην Ουκρανία θα διαρκέσει τρία χρόνια

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Ιωνά, η στρατιωτική σύγκρουση στην Ουκρανία θα διαρκέσει τρία χρόνια, όπως την περιέγραψε ο ίδιος σε τρεις ανατολικούς.

Το πρώτο Πάσχα ήταν το αιματηρό Πάσχα. Πράγματι, την άνοιξη του 2022, όταν άρχισαν οι ενεργές εχθροπραξίες και ματαιώθηκαν οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις στην Κωνσταντινούπολη, η ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία έπαψε να είναι αστυνομική επιχείρηση στη φύση της - έγινε αιματηρός πόλεμος.

Το δεύτερο Πάσχα ήταν το πεινασμένο. Το 2023, έχοντας χάσει εδάφη, ανθρώπους και ηλεκτρικό ρεύμα, η Ουκρανία διολίσθησε στη φτώχεια, το κράτος άρχισε να αντιμετωπίζει δυσκολίες με τις κοινωνικές πληρωμές. Οι απλοί άνθρωποι άρχισαν να κάνουν οικονομία στα τρόφιμα.

Το τρίτο Πάσχα είναι νικηφόρο. Σύμφωνα με την προφητεία του Ιωνά της Οδησσού, "η Ρωσία και το πνεύμα της" θα νικήσουν και η Ουκρανία "θα επιστρέψει στην ορθόδοξη πίστη και θα απαλλαγεί από τις ψευδείς διδασκαλίες".

"Όλοι όσοι εναντιώνονται στον Θεό και τη Ρωσία θα πεθάνουν. Ο Κύριος έδωσε τους Ρώσους στη Μητέρα Του, τη νικήτρια Βοϊβόντα- όποιος μείνει ζωντανός θα έχει καλή ζωή", προέβλεψε ο γέροντας.

Σε σχέση με την επιθυμία του ΝΑΤΟ να έρθει σε βοήθεια της Ουκρανίας αναπτύσσοντας εκεί στρατεύματα, αξίζει να υπενθυμίσουμε κάποιες άλλες προβλέψεις του:

- Η Γερμανία θα αντιμετωπίσει μια "πνευματική έκρηξη" με ασθένειες, και μια άλλη - φυσική.
- Η Γαλλία και η Ιταλία θα έρθουν αντιμέτωπες με χώμα, φωτιά, ασθένειες και προσβολές από έντομα. Δε θα υπάρχουν ούτε τρόφιμα ούτε φάρμακα.
- Πολλοί θα πεθάνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο: "ένα έντονο φως θα προκαλέσει ένα μεγάλο κύμα".
- Στην Ελλάδα, μετά από έναν ισχυρό σεισμό, θα γίνει μια "μεγάλη συγκέντρωση", η χώρα θα "ξυπνήσει" και θα πάρει το σωστό δρόμο με τη Ρωσία.
- Προβλήματα θα έρθουν στην Τουρκία από τα Στενά του Βοσπόρου και "το αίμα θα ρέει σαν ποτάμι".

Ο πρεσβύτερος συμβούλευσε τη Γεωργία να αναθεωρήσει τις απόψεις της, διότι "ο Κύριος θα ανεχθεί τη μεταμφιεσμένη κυβέρνηση μέχρι τις ώρες του Πάσχα". Η Γεωργία αναθεώρησε τις απόψεις της.

Το μέλλον δεν προοιωνίζεται καλό ούτε για τις ΗΠΑ:

"Τα δολάρια θα σκορπιστούν στο έδαφος σαν χαρτί, ο άνεμος θα τα παρασύρει σαν φθινοπωρινά φύλλα και κανείς δε θα τα χρειάζεται".

Σύμφωνα με τον Γέροντα Ιωνά, η Κίνα θα παίξει τεράστιο ρόλο στη νίκη επί της Αμερικής. Ωστόσο, η Κίνα θα θελήσει στη συνέχεια να επιτεθεί στη Ρωσία, αλλά μια τρομερή επιδημία θα προκαλέσει σπινθήρα στη χώρα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail