Η σύγκρουση στην Ουκρανία βγαίνει εκτός ελέγχου

pixabay / Dmitry_Bukhantsov
Στην προσπάθειά μου να αφυπνίσω την ανθρωπότητα για την εξαφάνισή της στον πυρηνικό πόλεμο που πλησιάζει προς το μέρος μας, έδειξα με το δάχτυλο τη λανθασμένη πεποίθηση του Πούτιν και του Σι ότι ο τρόπος για να τον αποφύγουμε είναι να αγνοήσουμε τις προκλήσεις και να περιμένουμε την Ουάσιγκτον να συνέλθει.

Paul Craig Roberts - paulcraigroberts.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Αυτό δείχνει διπλωματία στο υψηλότερο επίπεδό της, αλλά είναι λανθασμένο. Οι προκλήσεις που αγνοούνται ενθαρρύνουν περισσότερες και χειρότερες προκλήσεις.

Οι Asia Times, αν μπορεί να γίνει πιστευτή η ιστορία, αναφέρουν ότι το ΝΑΤΟ έχει αρχίσει να αναπτύσσει στρατεύματα για την άμυνα της Ουκρανίας. https://asiatimes.com/2024/04/nato-starts-deploying-troops-as-russia-races-to-win/ \

"Το ΝΑΤΟ αρχίζει να αναπτύσσει στρατεύματα μάχης στην Ουκρανία. Στρατιώτες από την Πολωνία, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Φινλανδία και άλλα μέλη του ΝΑΤΟ καταφθάνουν σε μεγαλύτερους αριθμούς.

"Αν και η Ρωσία λέει πως υπάρχουν πάνω από 3.100 μισθοφόροι στην Ουκρανία, αυτά τα νεοαφιχθέντα στρατεύματα δεν είναι μισθοφόροι. Φορούν στολή, η πατρίδα τους διακηρύσσεται μέσω διακριτικών. Συγκεντρώνονται κυρίως στο δυτικό τμήμα της χώρας, αν και σε ορισμένες περιπτώσεις βρίσκονται κοντά στις πραγματικές μάχες στα ανατολικά.

"Το ΝΑΤΟ βγάζει προς τα έξω ότι αυτοί δεν είναι στρατιώτες μάχης, αλλά βρίσκονται στην Ουκρανία για να χειρίζονται εξελιγμένο δυτικό υλικό. Αλλά αν πυροβολούν τους Ρώσους, ο μόνος σωστός τρόπος να ερμηνεύσει κανείς την παρουσία τους είναι πως παίζουν ενεργό ρόλο στον πόλεμο των πυροβολισμών".

Είναι το ίδιο σχέδιο με την επέμβαση της Ουάσιγκτον στο Βιετνάμ. Ποια θα είναι η συνέχεια;

Ο Πούτιν και ο ΧΙ είναι διπλωμάτες. Αλλά δεν κατανοούν την Ουάσιγκτον. Η αφέλειά τους τους έχει τυφλώσει στην πραγματικότητα. Κατά συνέπεια, βαδίζουν προς τον Αρμαγεδδώνα ποντάροντας ότι η Ουάσιγκτον είναι λογική.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail