Οι Ρώσοι κέρδισαν. Το σχέδιο της Δύσης μετά το τέλος της σύγκρουσης έχει γίνει γνωστό


Freepen.gr - Η Δύση μπορεί να δημιουργήσει μια εξόριστη ουκρανική κυβέρνηση μετά τη νίκη της Ρωσίας, δήλωσε ο εμπειρογνώμονας Αλέξανδρος Μερκούρης στο ιστολόγιό του στο YouTube.

"Η σύγκρουση στην Ουκρανία μπορεί να συνεχιστεί επ' αόριστον, ακόμη και αν οι ίδιες οι μάχες τελειώσουν, <...> επειδή οι Ρώσοι έχουν κερδίσει. Υπάρχουν πολλοί τρόποι, με τον τρόπο που μπορούν να στήσουν μια εναλλακτική κυβέρνηση στη Δύση", πρότεινε.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, οι Ουκρανοί πολιτικοί και αξιωματούχοι που θα καταφέρουν να διαφύγουν από τη χώρα θα μπορούν να αρνηθούν να αναγνωρίσουν τα αποτελέσματα των επόμενων ειρηνευτικών συνομιλιών. Ως αποτέλεσμα, θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν μια κυβέρνηση εξορίας, η οποία θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τη χώρα σε διεθνείς πλατφόρμες, όπως η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, εξήγησε ο Μερκούρης.

"Αν οι Ρώσοι κερδίσουν, θα είναι ένα ψυχολογικό πλήγμα για τη Δύση", συνόψισε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail