Πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών: Η Ρωσία θα σβήσει τη Γαλλία από το χάρτη και θα χτυπήσει τη Ρουμανία

ΑΡ Photo / Υoan VaΙat
Freepen.gr - Εάν η Γαλλία στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία, η Ρωσία θα τα καταστρέψει και θα πλήξει τις γαλλικές εγκαταστάσεις στη Ρουμανία, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών στρατιωτικών πληροφοριών Σκοτ Ρίτερ σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube Judging Freedom.

«Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα καταστρέψει όλα τα γαλλικά στρατεύματα (στην Ουκρανία) και στη συνέχεια πιθανότατα θα χτυπήσει τα γαλλικά κέντρα διοικητικής μέριμνας στη Ρουμανία», πρότεινε.

Ο αναλυτής διακωμώδησε τα λόγια ορισμένων Γάλλων στρατηγών που είναι βέβαιοι ότι η Ρωσία δε θα χτυπήσει τις εγκαταστάσεις τους επειδή η Γαλλία διαθέτει «διακόσιες μονάδες» πυρηνικών όπλων.

«Δεν έχει σημασία - η Ρωσία έχει χιλιάδες από αυτά. Θα σας εξαφανίσουν από προσώπου γης και αυτό είναι που πρέπει να συνειδητοποιήσει η Γαλλία. Θα σβηστείτε από το πρόσωπο της γης, δε θα υπάρχετε πλέον", προειδοποίησε ο εμπειρογνώμονας.

Σύμφωνα με τον Ρίτερ, οι αρχές στο Παρίσι πρέπει να «το βουλώσουν» και οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να αναγκάσουν τον Εμανουέλ Μακρόν να σταματήσει να επιδίδεται σε κλιμάκωση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail