Λαβρόφ: Η Δύση παίζει μια παρωδία διαπραγματεύσεων και δεν είναι έτοιμη να μιλήσει


Freepen.gr - Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, σχολιάζοντας την πιθανότητα οποιασδήποτε διαπραγμάτευσης μεταξύ της Δύσης, της Ουκρανίας και της Ρωσίας, καθώς και την κατάπαυση του πυρός, δήλωσε ότι «μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανείς να μιλήσει», κανένας από τους δυτικούς ή τους Ουκρανούς πολιτικούς δεν είναι έτοιμος για μια σοβαρή συζήτηση, παρά μόνο «παίζει» μια παρωδία διαπραγματεύσεων.

«Δεν υπάρχει κανείς για να μιλήσουμε ακόμη. Έδωσα παραδείγματα δηλώσεων της ουκρανικής, αμερικανικής και ευρωπαϊκής ηγεσίας, της πολιτικής τάξης. Κανένας από αυτούς δεν είναι έτοιμος για μια σοβαρή συζήτηση. «Παίζουν» μια παρωδία διαπραγματεύσεων με τη μορφή μιας συνάντησης στην Ελβετία. «Το σχήμα της Κοπεγχάγης είναι απολύτως αδιέξοδο», δήλωσε ο Λαβρόφ σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι ATV.

Τόνισε ότι η Δύση προσπαθεί «με το σωστό και το λάθος, με εκβιασμούς και ψέματα» να παρασύρει τον μέγιστο αριθμό αναπτυσσόμενων χωρών και χωρών του Παγκόσμιου Νότου σε «καθιστική διαμαρτυρία» στην Ελβετία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail