Ο διαρκώς διευρυνόμενος πόλεμος

ukrinform.net
Οι προκλήσεις της Ουάσιγκτον προς τη Ρωσία επιδεινώνονται απερίσκεπτα. Όπως λέει ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, το ΝΑΤΟ πέφτει σε πολεμική έκσταση.

Paul Craig Roberts - paulcraigroberts.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Κανείς από τους δυτικούς πολιτικούς, εκτός από τον ηγέτη της Ουγγαρίας, δεν δείχνει διάθεση να εγκαταλείψει τον δρόμο προς τον Αρμαγεδδώνα. Η κατάσταση σήμερα είναι πολύ πιο επικίνδυνη από ό,τι κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, όταν οι ηγέτες των ΗΠΑ και της Σοβιετικής Ένωσης συνεργάζονταν σε προσπάθειες μείωσης των εντάσεων και οικοδόμησης εμπιστοσύνης. Ολόκληρος ο δυτικός κόσμος φαίνεται να έχει τρελαθεί. Η ηλίθια δυτική ηγεσία πιστεύει πως η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ είναι πιο σημαντική από την αποφυγή πολέμου με τη Ρωσία.

Όπως έχω τονίσει, η Ρωσία έπρεπε να χρησιμοποιήσει επαρκή δύναμη για να τερματίσει γρήγορα τη σύγκρουση με την Ουκρανία πριν η Δύση εμπλακεί και με προκλήσεις επί προκλήσεων να γυρίσει τη σύγκρουση εκτός ελέγχου. Αυτή είναι η πραγματική απειλή της σύγκρουσης, την οποία η Ρωσία άργησε να συνειδητοποιήσει.

Με την Ουάσινγκτον να προσπαθεί τώρα να αναπαράγει την επανάσταση του Μαϊντάν στην πρώην ρωσική επαρχία της Γεωργίας, ανοίγοντας έτσι ένα δεύτερο μέτωπο εναντίον της Ρωσίας, και με την προμήθεια πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία, η σύγκρουση βρίσκεται στα πρόθυρα να ξεφύγει από τον έλεγχο.

Βρισκόμαστε σε τρομερό κίνδυνο και δεν υπάρχει καμία ανησυχία μεταξύ των δυτικών ηγετών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail