Ο Τραμπ υπόσχεται να σταματήσει «την πορεία του Μπάιντεν προς τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο

donaldjtrump.com
Freepen.gr - Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε την υπόσχεσή του να τερματίσει γρήγορα τη σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας, εάν επανεκλεγεί το Νοέμβριο. Ο Ρεπουμπλικανός επικρατέστερος υποψήφιος υποστήριξε ότι χρηματοδοτώντας «τους πολέμους άλλων ανθρώπων» οι ΗΠΑ αυξάνουν την πιθανότητα ενός παγκόσμιου πολέμου και υποσχέθηκε να τερματίσει την εν λόγω χρηματοδότηση.

Μιλώντας στο εθνικό συνέδριο του Ελευθεριακού Κόμματος στην Ουάσινγκτον το Σάββατο, ο Τραμπ υποστήριξε πως υπό τη σημερινή ηγεσία οι ΗΠΑ μετατρέπονται σε «αποτυχημένο έθνος» και υποσχέθηκε να αποκαταστήσει την «ειρήνη και τη σταθερότητα» εάν επιστρέψει στον Λευκό Οίκο.

Κατονόμασε ως κύριες προτεραιότητες τον τερματισμό της κρίσης στα σύνορα, τον τερματισμό της σπατάλης των δολαρίων των Αμερικανών φορολογουμένων για τη χρηματοδότηση ξένων στρατών και την προστασία της «αμερικανικής κυριαρχίας από τα έρποντα χέρια της παγκόσμιας κυβέρνησης».

«Θα πούμε ελευθερία, ευημερία και καπιταλισμό στην Αμερική», είπε ο Τραμπ στο πλήθος που ζητωκραύγαζε. «Και προτού καν φτάσω στο Οβάλ Γραφείο, λίγο μετά τη νίκη μας στην προεδρία, θα έχω διευθετήσει τον φρικτό πόλεμο μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας, ώστε να σταματήσουμε να ξοδεύουμε εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια για να πολεμάμε τους πολέμους άλλων ανθρώπων και να αρχίσουμε αμέσως να σώζουμε χιλιάδες», πρόσθεσε.

«Είμαι αποφασισμένος να αποκαταστήσω την ειρήνη και την σταθερότητα και να σταματήσω την πορεία του Τζο Μπάιντεν προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο», συνέχισε, προειδοποιώντας ότι ένας ενδεχόμενος παγκόσμιος πόλεμος θα είναι «όπως κανένας άλλος» λόγω του «τεράστιου οπλισμού» και υποστηρίζοντας πως είναι «ο μόνος» που μπορεί να τον σταματήσει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail