Τέρας στο Μοσχάτο - Τύφλωσε μάτι γάτου με βελόνα φυσοκάλαμου

Η ενημέρωση είναι από τη γνωστή ομάδα Alma - Libre:

Έκκληση Βοήθειας για τον Arrow Τον χτύπησαν με βέλος φυσοκάλαμου, η βελόνα μήκους εννιά εκατοστών είχε διαπεράσει το μάτι του και δέκα ολόκληρες μέρες κυκλοφορούσε στην κατάσταση αυτή σε μια αποικία στο Μοσχάτο.

Σιτίστρια της περιοχής τον είδε τυχαία πάνω σε ένα κάδο με τη βελόνα καρφωμένη να προεξέχει από το μάτι του και ενημέρωσε την εθελόντρια μας Elen Konte, η οποία άμεσα έσπευσε να βοηθήσει.
Ο γάτος μέσα στον πόνο του ήταν εξαιρετικά φοβικός, δεν πλησιαζόταν, τρόμαζε με τον παραμικρό θόρυβο και δεν πιανόταν ούτε με παγίδα.

Υπό πολύ αντίξοες συνθήκες που επέβαλαν μεγάλη υπομονή και επιμονή, η εθελόντρια μας Elen Konte την ημέρα της ονομαστικής της γιορτής πραγματοποίησε μια μαραθώνια επιχείρηση μαζί με την φίλη Palasi Maria, και ο μικρός επιτέλους πιάστηκε και κατόπιν μεταφέρθηκε επειγόντως στο κτηνιατρικό κέντρο Πειραιά.

Ο γατούλης που ονομάστηκε Arrow έχει χάσει το ματάκι του, λαμβάνει τώρα την απαραίτητη φροντίδα και κατόπιν απαραίτητων εξετάσεων θα μπει σε διαδικασία κρίσιμου χειρουργείου. Η εθελόντρια μας άλλη μια φορά επωμίστηκε άλλο ένα βαρύ περιστατικό.

Ο μικρός θα χρειαστεί βοήθεια στα έξοδα νοσηλείας του.

Όποιος μπορεί και θέλει να τον βοηθήσει δίνεται λογαριασμός κλινικής.
Αυτή η αποτρόπαια εγκληματική πράξη φυσικά και σηκώνει κατακραυγή, καταγγελία και ποινική δίωξη.
Όποιος έχει αντιληφθεί κάτι σχετικό στην περιοχή του Μοσχάτου ή γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία για ανάλογα κρούσματα, ας μιλήσει.

Καμία ανοχή στη βία καμία ανοχή σε όποιον κακοποιεί ζώο.

Αυτό το πλάσμα θα πέθαινε αργά και βασανιστικά επειδή κάποιοι ασυνείδητοι που ήθελαν να παίξουν, έπαιξαν με τη ζωή του για διασκέδαση.

Ας γίνουμε όλοι η φωνή των πλασμάτων που βασανίζονται από τον κάθε ανάλγητο ασυνείδητο άνθρωπο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail