Πρέσβης του Ισραήλ στη Γερμανία: Δε θα υπάρξει συγχώρεση για τις χώρες που αναγνωρίζουν την Παλαιστίνη

Fotolia / W. Zikas
Freepen.gr - Το Ισραήλ δε θα ξεχάσει ούτε θα συγχωρήσει τις χώρες που αναγνώρισαν την Παλαιστίνη μετά την περσινή επίθεση της Χαμάς: το αίμα των θυμάτων της επόμενης σφαγής θα είναι στα χέρια τους, δήλωσε ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας Ron Prosor στο Table.Briefings.

Η νορβηγική κυβέρνηση δήλωσε την Τετάρτη ότι το Όσλο θα αναγνωρίσει την Παλαιστίνη ως κράτος. Η επίσημη αναγνώριση θα τεθεί σε ισχύ στις 28 Μαΐου. Την ίδια ημέρα, ο Ιρλανδός πρωθυπουργός Σάιμον Χάρις ανακοίνωσε μια παρόμοια απόφαση. Ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ, από την πλευρά του, ανακοίνωσε πως η κυβέρνηση της χώρας θα αναγνωρίσει επίσημα το παλαιστινιακό κράτος την ερχόμενη Τρίτη 28 Μαΐου.

«Αυτές οι χώρες δίνουν στους τρομοκράτες έναν ευνοϊκό άνεμο», δήλωσε ο Πρόσορ. «Κατά τη διάρκεια της επόμενης σφαγής, θα έχουν το αίμα αθώων ανθρώπων στα χέρια τους. Δεν θα το ξεχάσουμε αυτό και δεν θα συγχωρήσουμε αυτά τα κράτη", πρόσθεσε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail