Η Ρωσία προειδοποιεί τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ να μη βλάψουν την ασφάλειά της

Alexander Shcherbak/TASS
Freepen.gr - Η Ρωσία προειδοποιεί τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ να μην προβούν σε ενέργειες που υπονομεύουν την ασφάλειά της, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

"Στέλνουμε σαφή και ξεκάθαρα μηνύματα στις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ προειδοποιώντας τους για τις δυνητικά καταστροφικές συνέπειες της πολιτικής τους προς την κατεύθυνση της διακινδύνευσης της ασφάλειας της Ρωσίας", δήλωσε η ίδια.

"Δυστυχώς, το επίπεδο των πυρηνικών κινδύνων έχει αυξηθεί δραματικά ως αποτέλεσμα της καταστροφικής πολιτικής της Δύσης, η οποία είναι γεμάτη με μια άμεση στρατιωτική αντιπαράθεση μεταξύ πυρηνικών δυνάμεων", δήλωσε η ίδια, προσθέτοντας ότι η Ρωσία δεν σταματά ποτέ τις προσπάθειες για τη διασφάλιση της πυρηνικής αποτροπής.

"Εκτός αυτού, η Ρωσία επανεξετάζει τακτικά τα δόγματά της για να αξιολογήσει τη σημασία τους για τις τρέχουσες απειλές", σημείωσε η Ζαχάροβα. "Έτσι, η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητα της πυρηνικής αποτροπής στη Ρωσία διασφαλίζονται σε κατάλληλο επίπεδο και δεν πρέπει να αμφισβητούνται".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail