Ανατριχιαστικό βίντεο με τον Ρόμπερτ Φίκο να προβλέπει τη δολοφονία του

Freepen.gr - Πριν από τριάντα πέντε ημέρες, εμφανίστηκε στο διαδίκτυο ένα σύντομο βίντεο με τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίκο, το οποίο προειδοποιούσε ότι η ένταση στη Σλοβακία είχε κλιμακωθεί σε σημείο που θα μπορούσε να οδηγήσει στη δολοφονία ενός κορυφαίου κυβερνητικού πολιτικού.

«Δεν υπερβάλλω ούτε χιλιοστό», δήλωσε ο Fico στο βίντεο. Η προειδοποίησή του αποδείχθηκε σχεδόν προφητική, καθώς λίγα χιλιοστά γλίτωσαν τη ζωή του από τις σφαίρες ενός δολοφόνου 35 ημέρες αργότερα.

Ο Fico κατέγραψε το δυσοίωνο μήνυμά του στο Michalovce κατά τη διάρκεια κοινής συνεδρίασης της σλοβακικής και της ουκρανικής κυβέρνησης. Ο πρωθυπουργός επέκρινε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την τροφοδότηση του εχθρικού κλίματος, προτρέποντας τον «προοδευτικό ψηφοφόρο» να επιδεικνύει «χυδαία και επιθετική» συμπεριφορά.

Μετά την απόπειρα δολοφονίας του Φίκο, ο Martin Hanus, αρχισυντάκτης της Postoj.sk, σχολίασε την κατάσταση της δημοκρατίας στη Σλοβακία.

«Η δημοκρατία μας έχει μετατραπεί σε μια ενστικτώδη κοροϊδία, όπου τα πρωτόγονα συναισθήματα χειραγωγούνται όχι μόνο από τους πολιτικούς αλλά και από τους δημοσιογράφους. Όλοι έχουμε βυθιστεί στη λάσπη, κάποιοι βαθύτερα από άλλους", έγραψε ο Hanus.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail