Από εδώ ξεκινούν τα προβλήματα - Μπάιντεν: Οι ΗΠΑ είναι η μόνη υπερδύναμη στον κόσμο

pixabay / Ronile
Freepen.gr - Οι ΗΠΑ είναι η "μοναδική υπερδύναμη στον κόσμο" και η "κορυφαία δημοκρατία", που διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στη στήριξη των συμμάχων της σε όλο τον κόσμο, δήλωσε το Σάββατο ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν.

Απευθυνόμενος στους αποφοίτους της Στρατιωτικής Ακαδημίας των ΗΠΑ στο West Point της Νέας Υόρκης, ο Μπάιντεν εξήρε τον ρόλο του στρατού στο να "αντιστέκεται στους τυράννους" παγκοσμίως και να "προστατεύει την ελευθερία και το άνοιγμα".

"Χάρη στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, κάνουμε αυτό που μόνο η Αμερική μπορεί να κάνει ως το απαραίτητο έθνος, η μόνη υπερδύναμη στον κόσμο και η κορυφαία δημοκρατία στον κόσμο", δήλωσε.

"Μην ξεχνάτε ποτέ: Η Αμερική είναι η ισχυρότερη όταν ηγούμαστε όχι μόνο με το παράδειγμα της δύναμής μας, αλλά με τη δύναμη του παραδείγματός μας. Μπορείτε να χειροκροτήσετε γι' αυτό".

Ο Μπάιντεν επαναβεβαίωσε τη δέσμευση της Ουάσινγκτον να στηρίξει τους συμμάχους της σε όλο τον κόσμο, ξεχωρίζοντας το Ισραήλ και την Ουκρανία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail