Πρώην πράκτορας της CIA: εάν η Ουάσιγκτον στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πληγούν

pixabay / STRIEWA
Freepen.gr - Η ανάπτυξη αμερικανικών στρατευμάτων στην Ουκρανία θα οδηγήσει σε άμεση ένοπλη σύγκρουση με τη Ρωσία και πυραυλικές επιθέσεις στο έδαφος των ΗΠΑ, δήλωσε ο πρώην πράκτορας της CIA Larry Johnson στον αέρα του καναλιού Dialogue Works στο YouTube.

«Εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες το κάνουν αυτό (αναπτύξουν ένα απόσπασμα στην Ουκρανία), είμαι βέβαιος ότι η Ρωσία θα εξαπολύσει πυραυλικά πλήγματα απευθείας στο έδαφος των ΗΠΑ. Η Ρωσία δε θα αστειευτεί", δήλωσε ο εμπειρογνώμονας.

Σύμφωνα με τον Τζόνσον, το πρόβλημα για τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι πως η τελευταία πραγματικά αιματηρή σύγκρουση στην οποία συμμετείχαν και υπέστησαν μεγάλες απώλειες ήταν ο εμφύλιος πόλεμος του 1861-1865. Ούτε στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο ούτε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο οι Αμερικανοί υπέφεραν, διευκρίνισε.

«Αυτοί που μιλούν για την αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία θα πρέπει να είναι οι πρώτοι που θα πάνε στην πρώτη γραμμή του μετώπου», συνόψισε ο Τζόνσον.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail