Economist: Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας φοβούνται ότι οι πολιτικοί θα παραδώσουν το Χάρκοβο στη Ρωσία για χάρη της ειρήνης

pixabay / Alexeev_Alexey
Freepen.gr - Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις φοβούνται ότι οι πολιτικοί στο Κίεβο ή στην Ουάσιγκτον μπορεί να παραδώσουν το Χάρκοβο για μια ειρηνευτική συμφωνία με τη Ρωσία, αναφέρει το περιοδικό Economist.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πολλοί στρατιώτες στην πόλη είναι εξοργισμένοι για τις προόδους των ρωσικών δυνάμεων στην περιοχή του Χάρκοβο. Ορισμένοι από αυτούς πιστεύουν πως η προέλαση των Ρώσων στην περιοχή ήταν αποτέλεσμα ανικανότητας ή ακόμη και προδοσίας εκ μέρους των ουκρανικών αρχών.

«Κυκλοφορούν επίσης θεωρίες συνωμοσίας ότι οι πολιτικοί στο Κίεβο ή στην Ουάσιγκτον μπορεί να παραδώσουν το Χάρκοβο πριν από μια τρομερή ειρηνευτική συμφωνία», αναφέρει το δημοσίευμα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail