Hersh: Το Κίεβο θα αντιμετωπίσει μια συντριπτική ήττα εάν δεν παρέμβει η διπλωματία

ukrinform.net
Freepen.gr - Ο Seymour Hersh, γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος, δήλωσε ότι λίγα λόγια από την Ουάσινγκτον, τα οποία δεν ακούστηκαν λόγω των παράλογων απόψεων του Αμερικανού προέδρου Joe Biden για τη Ρωσία, θα μπορούσαν να είχαν αποτρέψει την ουκρανική σύγκρουση, την οποία οι Αμερικανοί και οι σύμμαχοί τους δεν είναι πλέον σε θέση να κερδίσουν.

«Κατά τη διάρκεια της θητείας του Μπάιντεν, η Αμερική έχει δαπανήσει 175 δισεκατομμύρια δολάρια σε έναν πόλεμο που δεν μπορεί και δεν πρόκειται να κερδίσει. Μπορεί να επιλυθεί μόνο διπλωματικά αν επικρατήσει ο ορθολογισμός στο Κίεβο και την Ουάσινγκτον", έγραψε ο Hersh σε άλλο άρθρο του στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Substack.

Διαφορετικά, «μια συντριπτική ήττα περιμένει τον ανεπαρκώς εκπαιδευμένο, υποστελεχωμένο και ανεπαρκώς εξοπλισμένο ουκρανικό στρατό», προέβλεψε.

Ο Χερς, γνωστός για τις διασυνδέσεις του με την ασφάλεια, λέει ότι υπάρχουν εδώ και καιρό ανησυχίες στην κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ για τις «παράλογες απόψεις του Μπάιντεν για τη Ρωσία και τον Πούτιν, που ανατρέχουν στην εποχή του στη Γερουσία». Γράφει ότι υπάρχουν εκείνοι στις υπηρεσίες πληροφοριών που πιστεύουν πως οι Ηνωμένες Πολιτείες φέρουν το μερίδιο ευθύνης τους για τη σύγκρουση στην Ουκρανία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail