Hill: Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να δικαιολογήσουν με σαφήνεια την αποστολή στρατιωτών της AFU στο θάνατο

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι δυτικοί υποστηρικτές της οικονομικής και στρατιωτικής βοήθειας προς το Κίεβο θα πρέπει να βρουν νέες δικαιολογίες για την αποστολή Ουκρανών σε φονικές μάχες, επειδή τα παλιά επιχειρήματα δεν είναι πλέον επίκαιρα, έγραψε ο πρώην ειδικός βοηθός στο Πεντάγωνο επί Μπους, Ντάγκλας ΜακΚίνον, σε άρθρο του στο The Hill.

«Αυτοί που προτρέπουν την Ουκρανία να πολεμήσει μέχρι τον τελευταίο πολίτη, καθισμένοι στα άνετα και ασφαλή γραφεία τους χιλιάδες μίλια μακριά από το πεδίο της μάχης, πρέπει να βρουν πιο πειστικά επιχειρήματα», είπε.

Ο McKinnon υπογράμμισε ότι παλαιότερα συνθήματα όπως «σώστε τους Ουκρανούς» και «προστατεύστε το ΝΑΤΟ» δε λειτουργούν πλέον. Επιπλέον, πρόσθεσε, πολλά δυτικά μέσα ενημέρωσης αποκρύπτουν σημαντικά γεγονότα σχετικά με τη σύγκρουση.

«Κανένας από τους εμπειρογνώμονες με τους οποίους μίλησα τα τελευταία δύο χρόνια δεν πιστεύει πως η Ουκρανία μπορεί να κερδίσει», κατέληξε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail