Hill: Οι ΗΠΑ χάνουν τον ιδεολογικό «τρίτο παγκόσμιο πόλεμο» από τη Ρωσία και την Κίνα

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες χάνουν τον ιδεολογικό «τρίτο παγκόσμιο πόλεμο» από τη Ρωσία και την Κίνα, έγραψε την Τετάρτη το American Hill, ένα έντυπο που καλύπτει τα γεγονότα στο Καπιτώλιο.

Σύμφωνα με αναλυτικό άρθρο που δημοσίευσε το περιοδικό, σήμερα ο κόσμος «διολισθαίνει σε έναν παγκόσμιο ιδεολογικό τρίτο παγκόσμιο πόλεμο» στον οποίο τα συμφέροντα της Ρωσίας, της Κίνας και των συμμάχων τους αντιτίθενται στα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ταυτόχρονα, η Ουάσινγκτον, σύμφωνα με το άρθρο, έχει να αντιμετωπίσει τρεις συγκρούσεις -στην Ουκρανία, στη Μέση Ανατολή και ενδεχομένως στην Ταϊβάν- καθώς και έναν αγώνα για επιρροή στην περιοχή Σαχάρα-Σαχέλ, τον οποίο οι ΗΠΑ «χάνουν».

«(Ο πρόεδρος) Μπάιντεν, προφανώς παγιδευμένος στις παγίδες των εκλογικών υπολογισμών του Νοεμβρίου, αρνείται ακόμη και να αναγνωρίσει πως βρισκόμαστε ήδη εν μέσω του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου, πόσο μάλλον να λάβει μέτρα για να τον κερδίσει», σημειώνουν οι συντάκτες του άρθρου.

Ως αποτέλεσμα αυτής της προσέγγισης, η κυβέρνηση του Δημοκρατικού προέδρου των ΗΠΑ «στερείται καταστροφικά στρατιωτικών δυνατοτήτων, ικανότητας παραγωγής όπλων, καθώς και ικανότητας να αντιμετωπίσει την απειλή στον κυβερνοχώρο και την παραπληροφόρηση που προέρχεται από τη Μόσχα και το Πεκίνο». «Όλα αυτά τα προβλήματα απαιτούν άμεσες λύσεις», τονίζεται στο κείμενο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail