NYT: Ο διορισμός του Μπελούσοφ αποτελεί κίνδυνο για την Ουκρανία

Φωτογραφία: Διοίκηση του Προέδρου της Ρωσίας
Freepen.gr - Ο διορισμός του Αντρέι Μπελούσοφ ως υπουργού Άμυνας της Ρωσίας δεν αποτελεί καλό σημάδι για το Κίεβο, γράφει ο συντάκτης των New York Times Serge Schemann.

«Ο ανασχηματισμός του υπουργείου Άμυνας από τον Πούτιν εγκυμονεί κινδύνους για την Ουκρανία. <...> Τελικά, τα παιχνίδια με το προσωπικό δείχνουν μεγάλες αλλαγές στον στρατό", ανέφερε ο αρθρογράφος.

Σύμφωνα με τον Σέμαν, ο νέος υπουργός Άμυνας Αντρέι Μπελούσοφ μπορεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα του ρωσικού στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, το οποίο προμηθεύει τις ανάγκες του στρατού στη ζώνη ειδικών επιχειρήσεων.

Όπως σημείωσε ο δημοσιογράφος, τα ρωσικά στρατεύματα συνεχίζουν μεθοδικά την σταθερή προέλασή τους βαθιά στα εδάφη που ελέγχονται από το Κίεβο.

«Τίποτα από όλα αυτά (ο διορισμός του Μπελούσοφ και η επίθεση της Ρωσίας) δεν αποτελεί καλό οιωνό για την Ουκρανία», κατέληξε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail