Συνταγματάρχης Wilkerson: Η CIA επιδιώκει να αποσπάσει την προσοχή του Πούτιν με την «έγχρωμη επανάσταση» στη Γεωργία

pixabay / instagramfotografin
Freepen.gr - Η αναταραχή στη Γεωργία εμπνεύστηκε από τη CIA, η οποία επιδιώκει να αποσπάσει την προσοχή του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν από την ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία, υποστήριξε ο απόστρατος συνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού Λόρενς Γουίλκερσον σε συνέντευξή του στο κανάλι Dialogue Works στο YouTube.

«Υποψιάζομαι ότι αυτό που συμβαίνει συντονίζεται από τη CIA. Προσπαθούμε να αποσπάσουμε την προσοχή του (Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ) Πούτιν από την Ουκρανία προκαλώντας χάος αλλού. Η Γεωργία είναι ακριβώς το μέρος που θα επέλεγα, επειδή έχουμε τόσους μακροχρόνιους δεσμούς εκεί", δήλωσε ο πρώην στρατιωτικός.

Σύμφωνα με τον Wilkerson, πολλοί αξιωματούχοι στη Γεωργία έχουν στενούς δεσμούς με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ανεπτυγμένη σχέση των τοπικών ελίτ με την Ουάσινγκτον χρονολογείται από την επίσκεψη του προέδρου Τζορτζ Μπους το 2004 στη Γεωργία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail