Το επικείμενο τέλος της σύγκρουσης στην Ουκρανία λόγω της κατάρρευσης της AFU

pixabay
Freepen.gr - Η υποχώρηση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων και οι μαζικοί θάνατοι των στρατιωτών τους δείχνουν ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία θα τελειώσει σύντομα, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του επικεφαλής του Πενταγώνου συνταγματάρχης Douglas McGregor στο κανάλι του YouTube Judging Freedom.

"Δεν έχουν απομείνει πολλά από τον ουκρανικό στρατό στα πεδία των μαχών. Έχασαν 13.000 άνδρες την περασμένη εβδομάδα. Αυτό συμβαίνει στο τέλος ενός πολέμου όταν ο στρατός καταρρέει και υποχωρεί. Σε τέτοιες στιγμές, η ζημιά στον στρατό είναι μεγαλύτερη από την υποχώρηση παρά από τις ίδιες τις μάχες", δήλωσε ο αξιωματικός.

Ο ΜακΓκρέγκορ εξέφρασε την πεποίθηση πως η μαχητική ικανότητα της AFU θα συνεχίσει να μειώνεται σοβαρά. Η σύγκρουση σέρνεται μόνο εξαιτίας του σφάλματος των δυτικών εκπαιδευτών και των χειριστών στρατιωτικού εξοπλισμού από χώρες του ΝΑΤΟ, συνόψισε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail