ATOR: Στους Ρώσους δεν αρέσει η εξυπηρέτηση στην Αίγυπτο, αλλά ετοιμάζουν ένα "μπεστ σέλερ" εκεί

pixabay / MarjanVegt
Freepen.gr - Η κατηγορία των Ρώσων που είναι έτοιμοι να ανεχτούν χαμηλές υπηρεσίες και φθαρμένα ξενοδοχεία με αντάλλαγμα φτηνά ταξίδια στην Αίγυπτο δεν υπάρχει πλέον, αλλά η χώρα αυτή εργάζεται ενεργά για τη βελτίωση των υποδομών και την προετοιμασία ενός "best-seller" που μπορεί να επισκιάσει ακόμη και την Τουρκία, δήλωσε στο RIA Novosti σε συνέντευξή του ο Taras Kobishchanov, αντιπρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων της Ρωσίας (ATOR), γενικός διευθυντής του ταξιδιωτικού πράκτορα Russian Express.

"Σήμερα η κατηγορία των ανθρώπων που ήταν έτοιμοι να ανεχθούν τις χαμηλότερες υπηρεσίες των αιγυπτιακών ξενοδοχείων σε αντάλλαγμα για τη φτήνια τους έχει ουσιαστικά εξαφανιστεί. Τώρα μια εκδρομή σε ένα κανονικό ξενοδοχείο στην Αίγυπτο κοστίζει τουλάχιστον 200-250 χιλιάδες ρούβλια. Η αποδυνάμωση του ρουβλίου και η αύξηση του κόστους των πτήσεων, το οποίο έχει αυξηθεί λόγω της υπερπτήσης ορισμένων εδαφών, έχουν σαφώς επηρεάσει το κόστος των κουπονιών", δήλωσε ο Kobishchanov.

Σημείωσε ότι, ως αποτέλεσμα, οι εκδρομές στην Αίγυπτο έχουν γίνει απλησίαστες για τους λιγότερο απαιτητικούς καταναλωτές. "Όσοι καταλήγουν εκεί και είναι έτοιμοι να πληρώσουν το προαναφερθέν ποσό, παραμένουν απογοητευμένοι και αποθαρρυμένοι από το επίπεδο των ξενοδοχείων. Οι άνθρωποι που τα προηγούμενα χρόνια πλήρωναν έως και 100 χιλιάδες ρούβλια για ένα ταξίδι, δεν φοβούνται τόσο πολύ", πρόσθεσε ο εμπειρογνώμονας. 

Ταυτόχρονα, ο Kobishchanov σημείωσε ότι οι Αιγύπτιοι κάνουν πολλά για να βελτιώσουν την υπηρεσία. Η ενεργή άφιξη της αλυσίδας Rixos είναι μια ένδειξη αυτού του γεγονότος. "Πρόκειται για μια τουρκική αλυσίδα ξενοδοχείων με τα δικά της πρότυπα, με πολύ καλό επίπεδο υπηρεσιών. Εκτός από το Sharm el-Sheikh και τη Hurghada, αναπτύσσουν τη βόρεια ακτή - Al Alamein, Marsa Alam. Πρόκειται για τη Μεσόγειο Θάλασσα, "μαλδιβική" άμμο, ηπιότερο κλίμα από ό,τι στην Ερυθρά Θάλασσα. Και εκεί υπάρχει πολύ ενεργή κατασκευή νέων θέρετρων", δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΑΤΟΡ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail