Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: "Η Ουγγαρία είναι η τελευταία ελπίδα της Ευρώπης"

Freepen.gr - Ο επιχειρηματίας Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, γιος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, μίλησε για τις αμερικανικές εκλογές, την εσωτερική πολιτική και την παγκόσμια πολιτική σε διάλεξη στο Mathias Corvinus Collegium στη Βουδαπέστη την Πέμπτη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης "Ο κόσμος όπως φαίνεται μέσα από τα μάτια του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ", που διοργάνωσε το Κολλέγιο Mathias Corvinus (MCC), ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ μίλησε για τα εμπόδια των συντηρητικών δυνάμεων στο σημερινό πολιτικό κλίμα.

"Η κοινή λογική κάθε άλλο παρά κοινή είναι στις μέρες μας στην κυβέρνηση, στην εκπαίδευση, στον κόσμο γενικότερα και σε κάθε θεσμό με τον οποίο αλληλεπιδρούμε καθημερινά", είπε, προσθέτοντας ότι οι αμερικανικοί συντηρητικοί κύκλοι βλέπουν τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Όρμπαν ως έναν μεγάλο ηγέτη που βάζει την Ουγγαρία πάνω απ' όλα. Ο Τραμπ Τζούνιορ δήλωσε πως αισθάνεται ότι τα συντηρητικά συμφέροντα προωθούνται σωστά σε όλη την Ουγγαρία.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πάνελ, ο Trump Jr. δήλωσε ότι "η Ουγγαρία είναι η τελευταία ελπίδα της Ευρώπης".

* πληροφορίες rmx.news

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail