Παρακολουθώντας την Ουάσινγκτον να υποδαυλίζει τον πυρηνικό πόλεμο

pixabay / TheDigitalArtist
«Για δύο χρόνια ο Μπάιντεν ήταν απολύτως ανένδοτος ότι κανένα αμερικανικό όπλο δε θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να πλήξει τη Ρωσία. Τώρα αντιστρέφει την πολιτική - ή αλλιώς, είπε ψέματα. Οπότε πού είναι η αντίδραση; Στο Κογκρέσο, στα μέσα ενημέρωσης; Τι θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη συνέπεια από το να πει ψέματα η χώρα για πόλεμο με μια πυρηνική υπερδύναμη;» - Michael Tracey

Paul Craig Roberts - paulcraigroberts.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Είναι οι λαοί του δυτικού κόσμου τόσο εντελώς ανενόχλητοι που δεν παρατηρούν ότι οι πολιτικοί τους τους ωθούν σε άμεση σύγκρουση με τη Ρωσία; Φαίνεται πως οι Ούγγροι είναι οι μόνοι Ευρωπαίοι λαοί που έχουν λογική.

https://www.rt.com/news/598644-budapest-peace-march-nato/

Το Κρεμλίνο δεν θα μπορούσε να εκδώσει πιο σοβαρές προειδοποιήσεις, και σε απάντηση οι ηλίθιοι δυτικοί πολιτικοί προκαλούν περισσότερο. Είναι ανίκανοι να αντιληφθούν ότι προκαλούν πυρηνικό πόλεμο, ή είναι πρόθεσή τους να προκαλέσουν πυρηνικό πόλεμο;

Ο Μπάιντεν, ο Μπλίνκεν και το ΝΑΤΟ έκαναν άλλη μια στροφή. Οι πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς που η Ουκρανία δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει για επιθέσεις στο ρωσικό έδαφος μπορούν τώρα να χρησιμοποιηθούν με αυτόν τον τρόπο, αλλά, προς το παρόν, μόνο σε στρατιωτικούς στόχους. Αλλά η διάκριση μεταξύ στρατιωτικών και μη στρατιωτικών στόχων είναι μια διάκριση χωρίς νόημα και ουσία. Όλοι οι σύγχρονοι πόλεμοι είναι επιθέσεις εναντίον αμάχων και υποδομών.

Το επιχείρημα που οδήγησε στην άρση των περιορισμών για τους πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς είναι ότι για να αμυνθεί η Ουκρανία πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιεί τα όπλα που παρέχει η Ουάσιγκτον για να επιτεθεί στις στρατιωτικές υποδομές που χρησιμοποιεί η Ρωσία για να επιτεθεί στην Ουκρανία.

Η Ρωσία θα επιτεθεί απλώς στις τοποθεσίες από τις οποίες δέχεται επίθεση, οπότε οι πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς δεν θα συμβάλουν σε τίποτα στην άμυνα της Ουκρανίας. Ακόμη χειρότερα: καθώς το Κρεμλίνο γνωρίζει πως οι πύραυλοι πρέπει να προγραμματιστούν με πληροφορίες στόχευσης από το προσωπικό των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, η Ρωσία θεωρεί τις χώρες που είναι υπεύθυνες για την στόχευση ως μαχητές και στόχους. Βρισκόμαστε στα πρόθυρα της τελικής διεύρυνσης του πολέμου.

Όπως κάθε προηγούμενο «όχι» έγινε «ναι», το Κρεμλίνο πρέπει να υποθέσει ότι η απαγόρευση της αποστολής στρατευμάτων του ΝΑΤΟ θα γίνει σύντομα «ναι». Αν ο ρεαλισμός επικρατήσει στο Κρεμλίνο, αυτό αναγκάζει τον Πούτιν να εγκαταλείψει την περιορισμένη στρατιωτική του επιχείρηση και να χτυπήσει την Ουκρανία πριν γεμίσει με στρατιώτες του ΝΑΤΟ.

Από την αρχή ήταν προφανές για μένα ότι η περιορισμένη στρατιωτική επιχείρηση ήταν ένα στρατηγικό λάθος που θα επέτρεπε στη Δύση να εμπλακεί, με συνέπεια τη διεύρυνση του πολέμου. Αυτό ακριβώς συνέβη. Έχουμε φτάσει στο σημείο όπου ο Πούτιν λέει στη Δύση να κάνει πίσω ή να βγάλει τα πυρηνικά.

Αλλά κανείς στη Δύση δεν τον ακούει.

Η Ουάσινγκτον δεν ενδιαφέρεται για τους Ουκρανούς περισσότερο από ό,τι για τους Παλαιστίνιους. Η σύγκρουση στην Ουκρανία είναι ένας τρόπος για την Ουάσινγκτον να εξαναγκάσει τη Ρωσία σε μια απάντηση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογήσει μια επίθεση των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ στη Ρωσία. Τι εξυπηρετεί αυτό; Είναι μια μορφή αυτοκτονίας για τη Δύση.

Πού είναι ένας υπεύθυνος δυτικός ηγέτης για να εκτονώσει αυτή την επικίνδυνη κατάσταση; Γιατί δεν υπάρχει κανένας; Η διατήρηση του ρωσικού Ντονμπάς στην Ουκρανία, όπου δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε τοποθετηθεί, δεν αξίζει τον πόλεμο που υποθάλπεται.

Καθώς οι πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς δεν μπορούν να βελτιώσουν τις επιδόσεις της Ουκρανίας στο πεδίο της μάχης, ο μόνος σκοπός τους είναι να χρησιμοποιηθούν για προκλήσεις. Όποιος βλέπει την κατάσταση και πιστεύει ότι χρειάζονται περισσότερες προκλήσεις είναι τρελός.

Είναι απίστευτο να βλέπεις πραγματικά τους δυτικούς ηγέτες να υποδαυλίζουν έναν πυρηνικό πόλεμο.

Δεν υπάρχει καμία αντίθεση από το Κογκρέσο. Καμία από τα έντυπα και τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης. Καμία από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις εκτός από την Ουγγαρία. Οι δυτικοί λαοί είναι πολύ ανόητοι για να καταλάβουν πως στέκονται στο χείλος του αφανισμού.

«Βρισκόμαστε σε απόσταση αναπνοής από την καταστροφή» - Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν

Κάποιοι που βρίσκουν την πραγματικότητα υπερβολικά ενοχλητική αμφισβητούν τις προειδοποιήσεις μου για το πόσο κοντά βρισκόμαστε σε έναν τελικό πόλεμο. Έχω αποκτήσει μια νέα διάκριση - «τρομοκράτης». Αλλά δεν είμαι ο μόνος ευαισθητοποιημένος άνθρωπος στη γη. Ο Dr. Postal στο MIT κατανοεί τη σοβαρότητα της κατάστασης, όπως και οι Mike Whitney, Steven Starr, Gilbert Doctorow, Scott Ritter και Viktor Orban. Ακόμα και ο συγκρατημένος, μη προκλητικός Πούτιν καταλαβαίνει πλέον ότι η Ρωσία βρίσκεται αντιμέτωπη με πόλεμο και όχι με μια περιορισμένη στρατιωτική επιχείρηση για την απελευθέρωση των Ρώσων του Ντονμπάς.

Ο πρωθυπουργός Όρμπαν λέει πως κάθε εβδομάδα βλέπει όλο και περισσότερες ενδείξεις ότι η ΕΕ και το ΝΑΤΟ προετοιμάζονται για στρατιωτική δράση. Οι δυτικές κυβερνήσεις, κατέληξε ο Όρμπαν, «θέλουν να νικήσουν τη Ρωσία, θέλουν να επιτύχουν στρατιωτική επιτυχία με οποιοδήποτε κόστος». Το κόστος θα είναι η ζωή στον πλανήτη. Γιατί η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ είναι πιο σημαντική από τις μαζικές απώλειες σε ζωές και ίσως από τη βιωσιμότητα της ζωής στον πλανήτη; https://tass.com/world/1796133

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι ο δυτικός κόσμος δεν θα κάνει τίποτα για να σταματήσει τη γενοκτονία των Παλαιστινίων από το Ισραήλ, αλλά είναι έτοιμος να καταστρέψει τη ζωή στη γη για τα τεχνητά σύνορα μιας τεχνητής χώρας που ονομάζεται Ουκρανία, η οποία είναι γνωστή ιστορικά ως «Ουκρανία», δηλαδή ως επαρχία μιας μεγαλύτερης χώρας.

Ο Όμπαν λέει την αλήθεια. Λέει πως «το ΝΑΤΟ είναι μια ισχυρή αμυντική συμμαχία που δημιουργήθηκε για να προστατεύσει τα κράτη μέλη του, όχι για να επέμβει σε έναν άλλο πόλεμο». Ο Όμπαν λέει ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει την Ουγγαρία από το να παρασυρθεί στη δίνη. «Αυτός δεν είναι ο δικός μας πόλεμος και οι Ούγγροι δεν πρέπει να υποφέρουν εξαιτίας του».

Αλλά η Ουγγαρία μαζί με τους τυχόν επιζώντες και η ίδια η Μητέρα Γη και όλα τα πλάσματα και η φυτική της ζωή θα υποφέρουν από τις μαζικές πυρκαγιές, τη ραδιενέργεια, ίσως έναν πυρηνικό χειμώνα, την πλήρη διακοπή όλων των παγκόσμιων αλυσίδων εφοδιασμού και ούτω καθεξής. Οι χώρες που θα επιβιώσουν, αν υπάρξουν, θα είναι εκείνες που θα βρίσκονται μακριά από τις ζώνες έκρηξης, τα μοτίβα ανέμων που είναι φορτωμένα με ραδιενέργεια και θα είναι αυτάρκεις στην παραγωγή τροφίμων. Όλες οι οικονομίες που εξαρτώνται από τις παγκόσμιες σχέσεις θα καταστραφούν.

Ο κόσμος όπως είναι οργανωμένος σήμερα δεν μπορεί να επιβιώσει από ένα μεγάλο πόλεμο. Πώς θα συντηρηθούν πόλεις εκατομμυρίων ανθρώπων όταν δεν θα υπάρχουν πλέον αλυσίδες εφοδιασμού; Χωρίς πόλεμο η Πόλη του Μεξικού με τα 20 εκατομμύρια κατοίκους είναι σχεδόν άδεια από νερό.

Μπορώ να συνεχίσω να κάνω τέτοιου είδους ερωτήσεις, στις οποίες δεν υπάρχουν απαντήσεις.

Αλλά δεν έχει νόημα.

Το πρόβλημα είναι ότι, εκτός από τον Όρμπαν και τον Πούτιν, κάθε δυτικός πολιτικός ηγέτης είναι προσηλωμένος στον πόλεμο χωρίς δικαιολογημένο λόγο.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον επικείμενο πόλεμο. Η Ουκρανία μπορεί να υπάρξει ως ουδέτερο κράτος. Η Ουάσιγκτον μπορεί να αποσύρει την παρουσία της στα σύνορα της Ρωσίας.

Η παράλογη απαίτηση των Αμερικανών νεοσυντηρητικών για ηγεμονία των ΗΠΑ μπορεί να εγκαταλειφθεί. Όποιες κι αν είναι οι συνέπειες της αποδοχής της πραγματικότητας, είναι καλύτερες από τον πυρηνικό πόλεμο.

Γιατί κανείς στον δυτικό κόσμο δεν κατανοεί την απειλή για τη ζωή;
Ποια είναι η εξήγηση για το ότι ο Μπάιντεν πλησιάζει τώρα στο τέλος του τέταρτου έτους της θητείας του και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Οι ηλίθιοι που μας κυβερνούν δεν κατανοούν πως τα σημερινά θερμοπυρηνικά όπλα μπορεί να είναι χίλιες φορές πιο ισχυρά από τις ατομικές βόμβες που έριξαν οι ΗΠΑ σε δύο ιαπωνικές πόλεις πολιτών. Τα σημερινά όπλα δεν εξαφανίζουν απλώς μεγάλες πόλεις, εξαφανίζουν μεγάλες περιοχές.

Ο Steven Starr και άλλοι εμπειρογνώμονες έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους ότι ένας πυρηνικός πόλεμος θα μπορούσε να γεμίσει την ατμόσφαιρα με σκόνη και συντρίμμια που θα μπλοκάρουν τον ήλιο για χρόνια μέχρι να κατασταλάξουν. Σε αυτά τα χρόνια μπορεί να υπάρξει περιορισμένη ή ανύπαρκτη καλλιεργητική περίοδος. Ως εκ τούτου, όλη η ζωή μπορεί να είναι το θύμα.

Από μια παρουσίαση του Dr. Theodore Postal, Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης:

Το ρωσικό πυρηνικό σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης (EWS) στο Αμίρ υπέστη ζημιές από επίθεση. Η απόφαση για την επίθεση στο ρωσικό EWS ελήφθη στην Ουάσιγκτον. Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη καθοδηγήθηκαν στους στόχους τους με τη χρήση αμερικανικής εναέριας και δορυφορικής αναγνώρισης (πρέπει να κάνουν πολλαπλές ενέργειες αποφυγής κατά τη διάρκεια των πτήσεών τους για να αποφύγουν τα ρωσικά συστήματα ραντάρ, και αυτό μπορεί να παρασχεθεί μόνο μέσω πληροφοριών στόχευσης σε πραγματικό χρόνο που παρέχονται από τις ΗΠΑ). Οι χειριστές των μη επανδρωμένων αεροσκαφών ήταν πιθανότατα μισθοφόροι που εκπαιδεύτηκαν στις ΗΠΑ ή στρατιώτες των ΗΠΑ που δεν είχαν στολή. Η Ρωσία το γνωρίζει αυτό και γι' αυτό θεωρεί ότι πρόκειται για επίθεση των ΗΠΑ κατά του πυρηνικού της συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης.

Η επίθεση ήταν απερίσκεπτη πέρα από κάθε λογική. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ τέτοια επίθεση κατά του συστήματος EWS που χρησιμοποιείται για την προστασία της Ρωσίας από μια πυρηνική επίθεση μπορεί να δικαιολογήσει, σύμφωνα με τη ρωσική νομοθεσία, ένα πυρηνικό πλήγμα αντιποίνων.

Οι ΗΠΑ/ΝΑΤΟ/Ουκρανία πραγματοποίησαν προηγουμένως πολλαπλές επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη ρωσική αεροπορική βάση του Ένγκελς, όπου η Ρωσία διατηρεί τα στρατηγικά πυρηνικά βομβαρδιστικά μεγάλου βεληνεκούς. Φαίνεται ότι τουλάχιστον σε μία από αυτές τις επιθέσεις, ένα στρατηγικό πυρηνικό βομβαρδιστικό υπέστη ζημιές. Η αεροπορική βάση Ένγκελς βρίσκεται εκατοντάδες μίλια μέσα στη Ρωσία και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη δε θα μπορούσαν να φτάσουν στη βάση χωρίς πληροφορίες στόχευσης σε πραγματικό χρόνο που παρείχαν οι αμερικανικές εναέριες και δορυφορικές αναγνωριστικές υπηρεσίες.

Οι Ρώσοι στρατιωτικοί σχεδιαστές πρέπει να θεωρήσουν αυτές τις επιθέσεις ως πιθανό προοίμιο ενός πρώτου πυρηνικού πλήγματος κατά της Ρωσίας από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ ετοιμάζονται επίσης να στείλουν F-16 στην Ουκρανία. Η Ρωσία έχει ανακοινώσει ότι θα τα θεωρήσει αυτά ως οπλικά συστήματα με πυρηνική ικανότητα και θα τα αντιμετωπίσει αναλόγως, συμπεριλαμβανομένων των πλήξεων από όποιες βάσεις εκτοξεύονται αυτά τα όπλα - εντός ή εκτός Ουκρανίας (δηλαδή στην Πολωνία και τη Ρουμανία).

Ο Μπάιντεν ενέκρινε σήμερα επιθέσεις εντός της Ρωσίας με τη χρήση αμερικανικών όπλων μακράς εμβέλειας. Η Γαλλία και η Γερμανία ακολούθησαν στη συνέχεια τις ΗΠΑ, δίνοντας την έγκρισή τους για τη χρήση όπλων που προμηθεύονται από τη Δύση για επιθέσεις σε στόχους εντός της Ρωσίας.

Η κατάσταση στην Ουκρανία κλιμακώνεται σε σημείο που να είναι εκτός ελέγχου. Ωστόσο, τα δυτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης αγνοούν αυτά τα γεγονότα και το ευρύ κοινό παραμένει μακάρια ανυποψίαστο ότι οι ηγέτες τους συνεχίζουν να κλιμακώνουν τον πόλεμο στην Ουκρανία σε σημείο που μπορεί να εξελιχθεί σε πυρηνικό πόλεμο που θα καταστρέψει όλα τα έθνη και τους λαούς.

Ο Gilbert Doctorow εξηγεί πως το σύστημα εκτόξευσης «νεκρού χεριού» της Ρωσίας δεν μπορεί να αποτραπεί από ένα πρώτο χτύπημα

Ο Gilbert Doctorow μας υπενθυμίζει ότι οι Ρώσοι διαθέτουν ένα σύστημα εκτόξευσης «νεκρού χεριού». Ακόμη και αν κάθε ρωσικό κέντρο διοίκησης και ελέγχου εξαλειφθεί σε ένα πρώτο χτύπημα κατά της Ρωσίας, εκτοξεύονται αρκετοί πύραυλοι για να εξαλείψουν τις ΗΠΑ και τη Δυτική Ευρώπη. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα σε ένα πρώτο χτύπημα των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας. https://gilbertdoctorow.com/2024/06/01/first-strike-capable-why-russia-is-indifferent-to-damage-to-one-or-another-ground-based-radar-installation/

Ο Doctorow μας υπενθυμίζει επίσης ότι χρειάζεται μόνο ένας πλήρως φορτωμένος υπερηχητικός μη ανιχνεύσιμος πύραυλος Sarmat με πολλαπλές κεφαλές για να ισοπεδώσει μια χώρα στο μέγεθος του Ηνωμένου Βασιλείου, και μόνο αρκετοί για να σβήσουν τις ΗΠΑ από τον χάρτη. Ξεπερνάει κατά πολύ την παραφροσύνη η Ευρώπη και οι ΗΠΑ να καλλιεργούν τη δική τους αυτοκτονία. Τα μέσα ενημέρωσης κρατούν όλες τις πληροφορίες από το κοινό, το οποίο αγνοεί ότι η συνέχιση της ύπαρξής του είναι υπό αμφισβήτηση.

Εδώ είναι ο Scott Ritter για τις πιθανές συνέπειες των επιθέσεων στο εσωτερικό της Ρωσίας:

https://www.youtube.com/watch?v=Nt_-BS7vY_o

Ο Scott Ritter μας υπενθυμίζει ότι τα όπλα που χρησιμοποιούνται για να χτυπήσουν στο εσωτερικό της Ρωσίας πρέπει να προγραμματιστούν από τις χώρες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ που τα προμηθεύουν. Η Ουκρανία είναι δευτερεύον στοιχείο της διαδικασίας. Η Ρωσία το καταλαβαίνει αυτό και έχει δηλώσει πως η Ρωσία θα επιτεθεί στις χώρες που ευθύνονται.

Ακολουθεί μια περίληψη του βίντεο του Scott Ritter που παρέχεται από έναν εμπειρογνώμονα που συμμερίζεται την ανησυχία μου ότι η Ουάσιγκτον οδηγεί τον κόσμο σε πυρηνικό πόλεμο:

«Ο Scott Ritter εξηγεί πως οποιεσδήποτε περαιτέρω επιθέσεις σε ρωσικές στρατηγικές τοποθεσίες ή επιθέσεις στο ρωσικό έδαφος με πυραύλους ή πυραύλους κρουζ θα έχουν ως αποτέλεσμα η Ρωσία να ανταποδώσει τα χτυπήματα σε όλους τους στόχους του ΝΑΤΟ - εντός και εκτός Ουκρανίας - που είναι υπεύθυνοι για τις επιθέσεις αυτές.

«Αυτό περιλαμβάνει και τα μέσα εναέριας αναγνώρισης των ΗΠΑ: Δορυφόρους των ΗΠΑ, AWACS και μη επανδρωμένα αεροσκάφη Reaper- περιλαμβάνει όλα τα αρχηγεία και τις αεροπορικές βάσεις του ΝΑΤΟ που συμμετείχαν στην προετοιμασία, τον προγραμματισμό, τη στόχευση και την εκτόξευση των πυραύλων και των μη επανδρωμένων αεροσκαφών μεγάλου βεληνεκούς που χρησιμοποιήθηκαν για να πλήξουν το ρωσικό έδαφος. Αυτό περιλαμβάνει βάσεις εντός της Γαλλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας και ενδεχομένως των ΗΠΑ.

«Ο Ρίτερ λέει ότι τέτοιες επιθέσεις θα είχαν ως αποτέλεσμα τα κράτη του ΝΑΤΟ που θα χτυπήθηκαν από τα ρωσικά αντίποινα να επικαλεστούν το άρθρο V του Χάρτη του ΝΑΤΟ, ισχυριζόμενα πως δέχθηκαν επίθεση από τη Ρωσία. Ο Ρίτερ λέει ότι αν τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ προβούν σε αυτή την ενέργεια και ενωθούν σε πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, τότε η Ρωσία θα εξαπολύσει μαζικό πυρηνικό πλήγμα εναντίον όλων αυτών των εθνών. Ελπίζω να κάνει λάθος.

«Δεδομένου ότι οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία και η Γερμανία έχουν υπογράψει τη χρήση όπλων μεγάλου βεληνεκούς κατά της Ρωσίας, έστω και σε μια “περιορισμένη” περιοχή της Ρωσίας, νομίζω ότι είμαστε κοντά στο σενάριο που προτείνει ο Ρίτερ, επειδή η “περιορισμένη” περιοχή της Ρωσίας που θα υποστεί επίθεση θα επεκταθεί. Θα προκύψει μια κατάσταση όπου ο Πούτιν θα αναγκαστεί να αντεπιτεθεί με τρόπο αποφασιστικό. Η Δύση θα αρνηθεί ότι το ρωσικό χτύπημα είναι αντίποινα για τις δικές της ελάχιστα συγκαλυμμένες επιθέσεις στη Ρωσία - θα αποκαλέσει τα ρωσικά χτυπήματα «απρόκλητη επίθεση» και πράξη πολέμου.

«Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ κρύβονται πίσω από το ψέμα πως η Ουκρανία πολεμάει τη Ρωσία και όχι η Δύση τη Ρωσία. Όταν τα όπλα των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας και της Γερμανίας φτάνουν στην Ουκρανία, γίνονται «ουκρανικά όπλα», και έτσι η Ουκρανία, όχι η Δύση, καθίσταται υπεύθυνη για ό,τι γίνεται με αυτά, όποιους στόχους και αν χτυπήσουν.

«Η Ρωσία δεν θα δέχεται πλέον το ψέμα ότι μόνο η Ουκρανία, όχι η Δύση, βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία. Ακόμα και ο Πούτιν έχει δηλώσει δημοσίως ότι τα υψηλής τεχνολογίας, μακράς εμβέλειας όπλα είναι όπλα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, προγραμματισμένα, χειριζόμενα, καθοδηγούμενα και εκτοξευόμενα από στρατεύματα των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ. Οι στόχοι αποφασίζονται από τις ΗΠΑ, όχι από την Ουκρανία. Τα όπλα πρέπει να χρησιμοποιούν καθοδήγηση σε πραγματικό χρόνο από την εναέρια και δορυφορική αναγνώριση των ΗΠΑ, ως εκ τούτου, η Ρωσία θα καταστρέψει τους δορυφόρους, τα drones και τα AWAC που παρέχουν τις πληροφορίες στόχευσης. Όλα τα συστατικά στοιχεία των επιθέσεων κατά της Ρωσίας θα είναι στοχευμένα.

«Η Ρωσία δεν μπλοφάρει. Η Ρωσία δε θα υποχωρήσει».

Είναι εξαιρετικό το γεγονός πως ολόκληρη η πολιτική ηγεσία του δυτικού κόσμου ωθεί τον κόσμο σε πυρηνικό πόλεμο. Γιατί η Δύση επιδιώκει την ίδια της την καταστροφή; Τι μπορεί να κερδίσει;

Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου του 20ού αιώνα, στον οποίο ήμουν στενά αναμεμειγμένος τόσο ως διαχειριστής της Επιτροπής για τον Παρούσα Κίνδυνο όσο και ως μέλος μιας μυστικής προεδρικής επιτροπής με αρμοδιότητα να διερευνήσει την αντίθεση της CIA στην προσπάθεια του προέδρου Ρέιγκαν να τερματίσει τον Ψυχρό Πόλεμο και να εξομαλύνει τις σχέσεις με τη Σοβιετική Ένωση, μπορώ να πω με σιγουριά ότι ακόμη και οι σκληροί αντικομμουνιστές επεδίωκαν να μειώσουν τις εντάσεις αντί να προκαλέσουν πόλεμο.

Αυτό που έχω παρακολουθήσει τον 21ο αιώνα είναι η πιο κατάφωρη καλλιέργεια πολέμου από την κυβέρνηση των ΗΠΑ στην ιστορία της ανθρωπότητας, και κανείς από τα έντυπα ή τα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης δεν μας λέει τις συνέπειες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail