Χεζμπολάχ: Κανένα μέρος δεν είναι ασφαλές αν το Ισραήλ ξεκινήσει πόλεμο - Προειδοποίηση για χτύπημα στην Κύπρο

nournews.ir
Freepen.gr - Η Χεζμπολάχ είναι προετοιμασμένη για μια σύγκρουση πλήρους κλίμακας με το Ισραήλ, δήλωσε ο επικεφαλής της σιιτικής πολιτοφυλακής Χασάν Νασράλα. Προειδοποίησε επίσης την Κύπρο ότι θα μπορούσε να στοχοποιηθεί εάν φιλοξενήσει ισραηλινές δυνάμεις.

Ο Νασράλα εκφώνησε τηλεοπτικό λόγο την Τετάρτη, μετά την επιμνημόσυνη δέηση για τον Χατζή Σαμί Ταλέμπ Αμπντουλάχ, ανώτερο διοικητή της Χεζμπολάχ, ο οποίος σκοτώθηκε σε ισραηλινό πλήγμα στο νότιο Λίβανο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

"Ο εχθρός γνωρίζει ότι πρέπει να μας περιμένει στη στεριά, στον αέρα και στη θάλασσα και αν επιβληθεί πόλεμος, η αντίσταση θα πολεμήσει χωρίς περιορισμούς, κανόνες ή όρια", είπε, προσθέτοντας πως "δεν θα υπάρχει μέρος ασφαλές από τους πυραύλους και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη μας".

Η τρέχουσα αντιπαράθεση είναι η "μεγαλύτερη μάχη από το 1948", τη χρονιά που το Ισραήλ κήρυξε την ανεξαρτησία του, και "θα αλλάξει το πρόσωπο της περιοχής και θα διαμορφώσει το μέλλον της", είπε ο Νασράλα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail