Η βλακεία της Ουάσιγκτον έχει φτάσει σε αυτοκτονικά επίπεδα

pixabay
Η Northrop σχεδιάζει να κατασκευάσει πυρομαχικά εντός της Ουκρανίας

Paul Craig Roberts - paulcraigroberts.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Ο πόλεμος που έφερε η Ουάσινγκτον στη Ρωσία στην Ουκρανία απαιτούσε μια γρήγορη και ολοκληρωτική ρωσική νίκη προκειμένου να τερματιστεί η σύγκρουση πριν η Δύση εμπλακεί και επεκτείνει τη σύγκρουση. Ο τρόπος με τον οποίο το Κρεμλίνο επέλεξε να διεξάγει τον πόλεμο ήταν το χειρότερο λάθος στη στρατιωτική ιστορία. Ο πόλεμος με αργούς ρυθμούς που διεξήγαγε το Κρεμλίνο μετέτρεψε τον πόλεμο σε μια άμεση αντιπαράθεση μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης. Η Δύση αυξάνει συνεχώς την ένταση των προκλήσεων. Αργά ή γρήγορα ο Πούτιν θα πρέπει να διεξάγει έναν πραγματικό πόλεμο.

Τα "ουκρανικά δολάρια" στο δελτίο ειδήσεων είναι ανοησίες. Είναι δολάρια των Αμερικανών φορολογουμένων. Είναι δολάρια που έχουν δεσμεύσει την Ουάσιγκτον για πόλεμο με τη Ρωσία.

Η Ουάσινγκτον που δεν μπόρεσε να νικήσει τους Βιετναμέζους, τους Ταλιμπάν ή τους Χούτι δεν μπορεί να νικήσει τη Ρωσία. Η βλακεία της Ουάσιγκτον έχει φτάσει σε αυτοκτονικά επίπεδα.

Η Αμερική είναι μια χώρα χωρίς αξιόπιστους και ικανούς ηγέτες. Κάθε φορά που εμφανίζεται ένας ηγέτης, όσο ελαττωματικός κι αν είναι, όπως ο Τραμπ, το κατεστημένο επιδιώκει να τον καταστρέψει. Οι Αμερικανοί "ηγέτες" έχουν μετατρέψει τη χώρα μας σε έναν αποσυντιθέμενο Πύργο της Βαβέλ, που κατακλύζεται από μετανάστες εισβολείς, διαστροφή και σκόπιμη καταστροφή του Συντάγματος που αποτελεί τη βάση της χώρας.

Πού είναι η απάντηση του λαού στην εσωτερική επίθεση εναντίον του; Είναι κατηχημένοι να βλέπουν τους εχθρούς στο εξωτερικό, όχι στο εσωτερικό. Κατά συνέπεια, οι Αμερικανοί οδηγούνται στην τυραννία στο εσωτερικό και στον πόλεμο στο εξωτερικό. Πώς μπορούν τέτοιοι ανόητοι άνθρωποι να περιμένουν να έχουν μέλλον;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail