Όχι αγαπητοί μου δεν είναι ακριβή η χώρα, εμείς είμαστε φτωχομπινέδες

pixabay / Simedblack
Άλλος Χαβάη, κι άλλος πληρώνει...

Μα που την είδατε την ακρίβεια επιτέλους, και φωνάζετε όλοι; με τέσσερα ευρώ που είπε η κυρία Δούνια αγοράσεις φέτα… Φέτα αγγούρι φυσικά … Με 6, 28 αγοράζεις φέτα που είπε ο πρωθυπουργός. Φέτα καρπούζι φυσικά.. Όχι αγαπητοί μου δεν είναι ακριβή η χώρα, εμείς είμαστε φτωχομπινέδες. 

Σου είπε κανένας εσένα, να γίνεις υπάλληλος, εργάτης ή εκπαιδευτικός; Δημοκρατία έχουμε, γίνε βουλευτής να μην ξανασκεφτείς ούτε τη φέτα ούτε τα απορρυπαντικά πλυντηρίου! Να μη μετράς τα ψιλά στη τσέπη σου, να μετράς το ψέμα που θα βρεις για να πεις στον πολίτη, για να τον ξαναμαζέψεις στο μαντρί να σε ψηφίσει ξανά …

Φαγωθήκατε με τα τυριά τα κρέατα και τα αρνιά! Έχετε δει ποτέ βουλευτή να ψωνίζει; Ποτέ! Ψωνίζει για αυτόν η ορντινάντσα του, ο χωροφύλακας του, που θα του οδηγεί το αυτοκίνητο του και θα δέρνει και τον πολίτη έτσι και τον πλησιάσει να διαμαρτυρηθεί! 

Ποιος σου είπε να μείνεις στην Ελλάδα; Έχει χώρες με καλύτερους μισθούς και πιο φτηνά προϊόντα! Τι δηλαδή; Μου θέλεις και ήλιο και θάλασσα και παράλια και να πληρώνεσαι καλά; Κάποιο λάθος κανείς! Η χωρά αυτή είναι για ματσωμένους, όχι για μουζίκους και σκλάβους! Το σπίτι σου θα το πάρει τράπεζα να το κάνει εξοχική κατοικία, κι εσύ αν βρεις καμιά φαβέλα να μείνεις, καμιά ξελόντζα, κανένα αχούρι, μείνε να κανείς το σερβιτόρο! 

Αλλιώς εισιτήριο, διαβατήριο και τράβα να βρεις την τύχη σου εκεί που έχουν πάει σχεδόν ένα εκατομμύριο Έλληνες! Όσοι μείνουμε ας επιβραβεύουμε τη φτώχεια μας ψηφίζοντας τους ίδιους που διέλυσαν, κι εμάς και τη χωρά! Μια από τις υποχρεώσεις του σκλάβου είναι να γλύφει τις πατούσες του αφέντη που τον πατάει! Καλή σας μέρα.

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail