Αμερικανός επενδυτής προειδοποιεί για προβλήματα μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ

pixabay
Freepen.gr - Η αμερικανική οικονομία και ο κόσμος θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες μετά τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές τον Νοέμβριο του 2024, δήλωσε ο Τζιμ Ρότζερς, γνωστός Αμερικανός επενδυτής, σε συνέντευξή του στο RIA Novosti.

Όπως εξήγησε ο Ρότζερς, οι περισσότερες από τις παγκόσμιες αγορές βρίσκονται σήμερα σε ανοδική πορεία λόγω της σημαντικής ποσότητας "χρήματος που τυπώθηκε από σχεδόν όλες τις κεντρικές τράπεζες" τα τελευταία χρόνια.

"Φυσικά, όταν όλοι φτάνουν σε νέα υψηλά επίπεδα, υπάρχει κίνδυνος. Δεν μπορεί να συμβαίνει στον κόσμο να περνούν όλοι καλά και όλοι να διασκεδάζουν. Όταν αυτό συνέβη στο παρελθόν, συνήθως οδήγησε σε πτώση, κακές αγορές και κακές οικονομίες", μας είπε.

Σύμφωνα με τον Rogers, η ύφεση θα ξεκινήσει μέχρι ή μετά τις αμερικανικές εκλογές και θα μπορούσε να επηρεάσει ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία, διότι "ό,τι συμβαίνει στις ΗΠΑ επηρεάζει τον υπόλοιπο κόσμο".

"Θα υπάρξει πρόβλημα σύντομα. Θα πρέπει να αρχίσετε να ανησυχείτε", πιστεύει ο συνομιλητής του πρακτορείου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail