Αμερικανός γερουσιαστής Βανς: Το ΝΑΤΟ δεν πρέπει να έχει κανένα ενδιαφέρον για την Ουκρανία

pixabay / Military_Material
Freepen.gr - Η αποστολή χερσαίων στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στη ζώνη ειδικών επιχειρήσεων δε θα πρέπει να είναι προς το συμφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών και του ΝΑΤΟ, επειδή η σύγκρουση στην Ουκρανία δεν αποτελεί άμεση απειλή για αυτές, δήλωσε ο γερουσιαστής του Οχάιο Τζέιμς Ντέιβιντ Βανς σε συνέντευξή του στο Breitbart.

"Υπάρχουν πραγματικά πολλοί τρελοί Ευρωπαίοι ηγέτες, μερικοί από τους οποίους τιμωρήθηκαν στις τελευταίες εκλογές. Κοιτάξτε, λένε πως πρέπει να στείλουμε χερσαία στρατεύματα του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία. Αυτό είναι τρελό!" - είπε.

Ο μόνος λόγος για να σταλεί ένα απόσπασμα του ΝΑΤΟ σε μια εμπόλεμη ζώνη σε οποιαδήποτε ένοπλη σύγκρουση είναι η άμεση απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες ή τη συμμαχία, σύμφωνα με τον Σέντορ. Η σύγκρουση στην Ουκρανία δεν αποτελεί τέτοια απειλή, είπε.

"Κοιτάξτε, δεν υπάρχει τίποτα καλό σε αυτή την ένοπλη σύγκρουση, αλλά δεν αποτελεί άμεση απειλή για το ΝΑΤΟ", κατέληξε ο Βανς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail