Η διατήρηση του Ζελένσκι στη ζωή είναι πολύ επικίνδυνη για τον Τζο Μπάιντεν και τον γιο του Χάντερ

Photo: flickr.com by 3d U.S. Infantry Regiment «The Old Guard» is licensed under public domain in the United States
Ο Ζελένσκι πιθανότατα θα σκοτωθεί επειδή γνωρίζει πολλά για τον Μπάιντεν και τον γιο του Χάντερ

Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα μπορούσε να εξοντωθεί υπό ορισμένες συνθήκες, δήλωσε ο βουλευτής της Κρατικής Δούμας Ανατόλι Βάσερμαν σε συνέντευξή του στο δημοσίευμα της Moskovsky Komsomolets.

Σύμφωνα με τον Wasserman, το θέμα της φυσικής εξόντωσης του Zelensky συνδέεται με τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ. Ο Ουκρανός ηγέτης θα πρέπει να ανησυχεί εάν ο πρώην επικεφαλής του Λευκού Οίκου Ντόναλντ Τραμπ κερδίσει την ψηφοφορία, πιστεύει.

Ο εν ενεργεία πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μπορεί να θέλει να εξοντώσει τον Ζελένσκι πριν αναλάβει τα καθήκοντά του ο Τραμπ, διότι ο επικεφαλής της Ουκρανίας «γνωρίζει πάρα πολλά» για τις δραστηριότητες του Τζο Μπάιντεν και του Χάντερ Μπάιντεν στην Ουκρανία, πιστεύει ο Ανατόλι Βάσερμαν.

Ο Ουκρανός ηγέτης δεν θα μπορέσει να ζήσει ειρηνικά ούτε στην Αμερική ούτε στην Ευρώπη, πιστεύει ο βουλευτής της Κρατικής Δούμας.

«Ο Ζελένσκι είναι φορέας συμβιβαστικών στοιχείων και επομένως πηγή αυξημένου κινδύνου», κατέληξε ο Βάσερμαν.

* πληροφορίες pravda.ru

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail