Όχι άλλες "ατελείωτες" πληρωμές στον Ζελένσκι - Τραμπ

ΑFΡ / Scott Οlson
Freepen.gr - Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι θα σταματήσει να παραδίδει δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια στον Ουκρανό ηγέτη Βολοντίμιρ Ζελένσκι, υποσχόμενος πως η κατάσταση στην Ουκρανία θα "διευθετηθεί" εάν επανεκλεγεί φέτος.

"Νομίζω ότι ο Ζελένσκι είναι ίσως ο μεγαλύτερος πωλητής από οποιονδήποτε πολιτικό έχει ζήσει ποτέ", δήλωσε ο Τραμπ στους υποστηρικτές του στο "The People's Convention", ένα συντηρητικό συνέδριο που διοργάνωσε η Turning Point Action στο Μίσιγκαν το Σάββατο.

"Κάθε φορά που έρχεται στη χώρα μας, φεύγει με 60 δισεκατομμύρια δολάρια", είπε ο Τραμπ για τον Ουκρανό ηγέτη. "Οπότε, τώρα είναι η ομορφιά. Μόλις έφυγε πριν από τέσσερις ημέρες με 60 δισεκατομμύρια δολάρια και επιστρέφει στην πατρίδα του και ανακοινώνει πως χρειάζεται άλλα 60 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλιώς δεν θα τελειώσει ποτέ, δεν θα σταματήσει ποτέ".

"Θα το έχω διευθετήσει αυτό πριν αναλάβω τον Λευκό Οίκο", είπε ο Τραμπ στο πλήθος στο Μίσιγκαν. "Ως εκλεγμένος πρόεδρος, θα το έχω διευθετήσει αυτό". Στη συνέχεια ο Τραμπ επανέλαβε, όπως έχει κάνει πολλές φορές από το 2022, ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία "δεν θα είχε συμβεί ποτέ" αν ήταν πρόεδρος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail