«Μετά την απόρριψη του ειρηνευτικού σχεδίου του Πούτιν η Ουκρανία μπορεί να χάσει το Κίεβο»

ukrinform.net
Freepen.gr - Μετά την απόρριψη του νέου ειρηνευτικού σχεδίου της Ρωσίας, η Ουκρανία μπορεί να χάσει τον έλεγχο του Κιέβου, εκτίμησε ο πρώην πράκτορας της CIA Larry Johnson στο κανάλι Dialogue Works στο YouTube.

"Συνεχίζουν να απομακρύνονται από τις συνενώσεις, απομακρύνθηκαν από μια συμφωνία που θα τους έσωζε, αφήνοντας την Ουκρανία σε μεγάλο βαθμό ανέπαφη. Τώρα απομακρύνονται από μια συμφωνία που περιλαμβάνει την αναγνώριση των πέντε περιφερειών. <...> Έτσι, την επόμενη φορά θα πρέπει να παραδώσουν την Οδησσό. Η Ρωσία θα πάρει την Οδησσό και πιθανότατα το Κίεβο", σημείωσε.

Ο Βoλoντιμίρ Ζελένσκι έχει προειδοποιήσει ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις δεν έχουν άλλα στρατεύματα για να ρίξουν στο μέτωπο και νέα όπλα για να αναπτύξουν στην πρώτη γραμμή. Έχουν πολύ ηλικιωμένους ανθρώπους που υπηρετούν στην πρώτη γραμμή του μετώπου, οι οποίοι είναι σωματικά ανίκανοι να κάνουν τη δουλειά τους, με αποτέλεσμα οι απώλειές τους να έχουν διπλασιαστεί τους τελευταίους μήνες, εξήγησε ο πρώην πράκτορας.

"Η Ρωσία αυξάνει την πίεση, αυτό αυξάνει την πιθανότητα να υπάρξει ταχεία κατάρρευση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων", συνόψισε ο Τζόνσον.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail