Οι Ουκρανοί πρέπει να εργαστούν - κορυφαίος Γερμανός βουλευτής

pixabay / SamuelFJohanns
Freepen.gr - Η γερμανική κυβέρνηση θα πρέπει να προσφέρει στους Ουκρανούς πρόσφυγες ευκαιρίες εργασίας και να απελάσει όσους αρνούνται να ενσωματωθούν, δήλωσε ανώτερος βουλευτής της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης της Βαυαρίας (CSU).

Ήρθε η ώρα για το Βερολίνο να αναθεωρήσει τις πολιτικές κοινωνικής πρόνοιας και να απαιτήσει "ισχυρότερες υποχρεώσεις συνεργασίας για τους αιτούντες άσυλο όταν πρόκειται να αναλάβουν εργασία", δήλωσε το Σάββατο στη Bild ο Αλεξάντερ Ντόμπριντ, πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του CSU στην Μπούντεσταγκ.

"Περισσότερα από δύο χρόνια μετά την έναρξη του πολέμου, πρέπει πλέον να ισχύει η αρχή: να αναλάβετε εργασία στη Γερμανία ή να επιστρέψετε στις ασφαλείς περιοχές της δυτικής Ουκρανίας", δήλωσε ο Dobrindt. "Πρέπει να υπάρχει προσφορά εργασίας και αυτό πρέπει να αποτελεί μέρος μιας προσπάθειας ενσωμάτωσης".

Σύμφωνα με τη Eurostat, περίπου 1,3 εκατομμύρια Ουκρανοί πρόσφυγες διέμεναν στη Γερμανία τον Μάρτιο του 2024 και τουλάχιστον 250.000 πιστεύεται πως ήταν άνδρες ηλικίας 18 έως 60 ετών, σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail