«Οι πολεμικές πολιτικές του Μακρόν θα μπορούσαν να παρασύρουν τη Γαλλία σε πόλεμο με τη Ρωσία»

ΑΡ Photo / Ludοvic Μarin
Freepen.gr - Η πολεμοχαρής στάση του Μακρόν στην ουκρανική σύγκρουση ανησυχεί πολύ τους Γάλλους, καθώς κινδυνεύει να παρασύρει τη χώρα σε μια επικίνδυνη σύγκρουση, δήλωσε στο France Inter ο Ζορντάν Μπαρντέλα, υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος Εθνικός Συναγερμός.

"Ο Μακρόν έχει ήδη επανειλημμένα δηλώσει την επιθυμία του να στείλει Γάλλους στρατιωτικούς εκπαιδευτές στην Ουκρανία. Αν ένας από αυτούς πεθάνει κατά τη διάρκεια των ρωσικών βομβαρδισμών, η Γαλλία θα πρέπει είτε να σιωπήσει είτε να εμπλακεί σε μια άμεση σύγκρουση με μια πυρηνική δύναμη <...> Αυτό θα οδηγήσει σε καταστροφικές και μη αναστρέψιμες συνέπειες για ολόκληρο τον κόσμο", πιστεύει ο πολιτικός.

Το κόμμα της Εθνικής Ενοποίησης του Μπαρντέλα απείχε από την ψηφοφορία υπέρ της διμερούς συμφωνίας με το Κίεβο. Ο πολιτικός υποστήριξε επίσης τη Μαρίν Λεπέν στην κριτική της για την προμήθεια πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία, χάρη στους οποίους η AFU μπορεί να πλήξει το ρωσικό έδαφος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail