Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξοπλίσει τους εχθρούς των ΗΠΑ - Μεντβέντεφ

Sputnik / Ekaterina Shtukina
Freepen.gr - Η Μόσχα είναι έτοιμη να εξοπλίσει τους εχθρούς των ΗΠΑ ως απάντηση στην αποστολή όπλων από την Ουάσινγκτον και τους συμμάχους της στην Ουκρανία, δήλωσε την Πέμπτη ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν άφησε να εννοηθεί το ενδεχόμενο μιας τέτοιας «ασύμμετρης» απάντησης κατά τη συνάντηση της Τετάρτης με ξένα πρακτορεία ειδήσεων, αλλά επισήμανε ότι η πρόταση βρίσκεται μόνο υπό εξέταση.

«Πρόκειται μάλλον για μια σημαντική αλλαγή της εξωτερικής μας πολιτικής», δήλωσε ο Μεντβέντεφ σε ανάρτηση στον αγγλόφωνο λογαριασμό του στο X (πρώην Twitter).

Μέχρι τώρα, είπε, «οι Γιάνκηδες και τα σκυλιά που τους τρέχουν τα σάλια» αισθάνονταν ότι είχαν το δικαίωμα να στείλουν κάθε είδους όπλα στην Ουκρανία, να καταστρέψουν τη Ρωσία «με κάθε δυνατό μέσο», ενώ απειλούσαν όποιον θα παρείχε στη Μόσχα όπλα ή άλλα υλικά για την άμυνά της.

«Τώρα, μακάρι οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους να βιώσουν από πρώτο χέρι την άμεση χρήση ρωσικών όπλων από τρίτους», πρόσθεσε ο Μεντβέντεφ. «Αυτά τα πρόσωπα ή οι περιοχές έχουν σκόπιμα μείνει χωρίς όνομα, αλλά μπορεί να είναι όλοι εκείνοι που θεωρούν εχθρούς τους τη Γιάνκιλαντ & Co, ανεξάρτητα από τις πολιτικές τους απόψεις και τη διεθνή αναγνώρισή τους».

Ο εχθρός τους είναι οι ΗΠΑ, και αυτό σημαίνει, πως για εμάς είναι φίλοι.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail