Η Ισπανία άρχισε εκ νέου τις εισαγωγές χάλυβα και σιδήρου από τη Ρωσία

pixabay / jannonivergall
Freepen.gr - Η Ισπανία επέστρεψε στις εισαγωγές ρωσικού χάλυβα και σιδήρου μετά από τρίμηνη παύση, ανέφερε το Σάββατο το RIA Novosti, επικαλούμενο στατιστικά στοιχεία.

Η Μαδρίτη σταμάτησε τις αγορές των μετάλλων από τη χώρα που πλήττεται από κυρώσεις τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά επανέλαβε τις εισαγωγές τον περασμένο Απρίλιο. Τα στατιστικά στοιχεία που ανέλυσε το πρακτορείο έδειξαν πως από τότε η Ισπανία αγόρασε 21.300 τόνους ρωσικού σιδήρου και χάλυβα αξίας 8 εκατομμυρίων ευρώ (8,57 εκατ. δολαρίων).

Οι ισπανικές εισαγωγές ρωσικού αλουμινίου φέρεται να αυξήθηκαν κατά 50% σε 13 εκατ. ευρώ, ενώ οι αγορές τιτανίου σχεδόν διπλασιάστηκαν σε 1,5 εκατ. ευρώ. Αυτό συμβαίνει ακόμη και όταν το διμερές εμπόριο μεταξύ Ρωσίας και Ισπανίας μειώθηκε κατά 14% τον Απρίλιο στα 248 εκατ. ευρώ, με τις ρωσικές εξαγωγές να ανέρχονται σε 177,2 εκατ. ευρώ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail