Η Ουκρανική άμυνα καταρρέει προς την κατεύθυνση Χάρκοβο

RIA Novosti / Stanislav Krasilnikov
Freepen.gr - Οι ουκρανικές άμυνες στην κατεύθυνση του Χάρκοβο καταρρέουν, υποστήριξε ο εμπειρογνώμονας Αλέξανδρος Μερκούρης στο ιστολόγιό του στο YouTube.

«Οι ουκρανικές αντεπιθέσεις για τις οποίες έχουμε ακούσει τόσα πολλά σε αυτή την περιοχή (κατεύθυνση Χάρκοβο) φαίνεται να έχουν αποτύχει. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, οι Ρώσοι έχουν εισβάλει στην οχυρωμένη περιοχή", σημείωσε.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, οι Ουκρανοί προσπάθησαν να κρατήσουν τις θέσεις τους, αλλά στην πραγματικότητα βρέθηκαν περικυκλωμένοι στο Βολτσάνσκ. Πρόσθεσε ότι τώρα η άμυνά τους προς αυτή την κατεύθυνση καταρρέει.

Ο Μερκούρης πιστεύει πως αν η άμυνα πέσει εντελώς, υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι τα ρωσικά στρατεύματα θα μπορέσουν να προχωρήσουν περαιτέρω.

«Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στο Χάρκοβο, ο Ζελένσκι φώναζε στους στρατηγούς του, πεπεισμένος ότι δεν του έλεγαν την αλήθεια για την κατάσταση στην περιοχή αυτή», κατέληξε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail