Ο Πούτιν εξακολουθεί να μην καταλαβαίνει

pixabay / DimitroSevastopol
Στο συνέδριο της Αγίας Πετρούπολης ο Πούτιν ρωτήθηκε αν έπρεπε η Ρωσία να τελειώσει με τον πόλεμο στην Ουκρανία πριν η Δύση εμπλακεί περισσότερο. Η απάντηση του Πούτιν (παρακάτω) δείχνει ότι ακόμα δεν έχει καταλάβει πως ο πόλεμος διευρύνεται με περισσότερες απώλειες - τώρα Ρώσοι πολίτες μέσα στη μητέρα Ρωσία.

Paul Craig Roberts - paulcraigroberts.org / Παρουσίαση Freepen.gr

"Όσον αφορά την ταχύτητα, όσον αφορά τα αποτελέσματα. Είπατε ότι έχω μεγάλη ευθύνη. Ναι, πράγματι. Είναι δυνατόν να αυξήσουμε την ταχύτητα επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε; Είναι δυνατόν, αλλά είναι ευθέως ανάλογη των απωλειών. Και αντιλαμβανόμενος την ευθύνη μου, παρόλα αυτά, προχωρώ με βάση αυτά που προτείνουν το Γενικό Επιτελείο και το Υπουργείο Άμυνας. Η ταχύτητα είναι σημαντική, αλλά ακόμη πιο σημαντική είναι η φροντίδα για τη ζωή και την υγεία των παιδιών μας που πολεμούν στο μέτωπο. Ως εκ τούτου, το έργο της μάχης βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά από την αρχή του τρέχοντος έτους έχουν απελευθερωθεί 47 οικισμοί, 880, κατά τη γνώμη μου, τετραγωνικά χιλιόμετρα. Διώχνουμε σταδιακά τον εχθρό από το έδαφος του Ντονμπάς και άλλα παρακείμενα εδάφη. Το Γενικό Επιτελείο και το Υπουργείο Άμυνας έχουν σχέδια για την υλοποίηση και την επίτευξη όλων των στόχων μας και ενεργούμε σύμφωνα με αυτά τα σχέδια. Είμαι βέβαιος ότι όλα αυτά τα σχέδια θα υλοποιηθούν".

Ο Πούτιν εξακολουθεί να μην αντιλαμβάνεται ότι η «διάσωση ζωών» στην πραγματικότητα πρόκειται να κοστίσει πολύ περισσότερες ζωές, επιτρέποντας τη διεύρυνση του πολέμου σε γενική σύγκρουση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail