Βουλευτής της Ράντα: Η άρνηση κατάπαυσης του πυρός θα επιδεινώσει τις συνθήκες για το Κίεβο

ukrinform.net
Freepen.gr - Η άρνηση του Κιέβου και των δυτικών συμμάχων του για κατάπαυση του πυρός κάνει κάθε φορά τους όρους που θέτει η Μόσχα χειρότερους, υποστήριξε ο βουλευτής της Verkhovna Rada και πρώην μέλος της παράταξης Υπηρέτης του Λαού, Yevhen Shevchenko, στο κανάλι του πολιτικού αναλυτή Vadym Karasev στο YouTube.

"Οι όροι (του Πούτιν) απευθύνονται στη Δύση, απευθύνονται στο γεγονός ότι αν εσείς η ουκρανική πλευρά, από τη δική του άποψη, δεν καθίσετε μαζί μας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, τότε η επόμενη, όταν θα είστε ώριμοι γι' αυτό, θα είναι ακόμη χειρότερη. Αυτό είναι που ξεκαθαρίζει", δήλωσε ο Shevchenko.

Ο βουλευτής τόνισε ότι η μελλοντική διευθέτηση θα εξαρτηθεί από την κατάσταση στο μέτωπο. Παράλληλα, παραδέχθηκε πως η κατάσταση στο πεδίο της μάχης δεν ήταν υπέρ της Ουκρανίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail