Ο Μπάιντεν χρειάζεται περισσότερη αιματοχυσία στην Ευρώπη για να παραμείνει στην εξουσία

Peter Kovalev/TASS
Freepen.gr - Η κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν χρειάζεται "να κάνει την Ευρώπη να αιμορραγεί ακόμη περισσότερο" για να παραμείνει στην εξουσία, έγραψε η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, στο κανάλι της στο Telegram.

"Αντιλαμβάνονται οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι η Ουάσινγκτον τις εμπλέκει σε μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία υπό τη σημαία του ΝΑΤΟ;", έγραψε η ίδια, σχολιάζοντας τα σχέδια του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ να καταστήσει υποχρεωτικές τις προμήθειες όπλων στο Κίεβο για όλα τα μέλη του ΝΑΤΟ.

"Η Δύση ταΐζει υστερικά το κοινό της με ισχυρισμούς περί δήθεν επικείμενης επίθεσης της Ρωσίας κατά των δυτικών χωρών και αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: η κυβέρνηση Μπάιντεν πρέπει να κάνει την Ευρώπη να αιμορραγήσει ακόμη περισσότερο για να αποτρέψει την κατάρρευση της δικής της κυβέρνησης και της αμερικανικής οικονομίας".

Νωρίτερα, ο Στόλτενμπεργκ δήλωσε πως οι προμήθειες όπλων στο Κίεβο θα καταστούν υποχρεωτικές για όλα τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ και θα συντονίζονται από τον στρατηγό του αμερικανικού στρατού Κρίστοφερ Καβόλι, διοικητή της Ευρωπαϊκής Διοίκησης των ΗΠΑ και Ανώτατο Συμμαχικό Διοικητή Ευρώπης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail