Οι γραφειοκράτες της ΕΕ "θέλουν πόλεμο με τη Ρωσία" - Όρμπαν

Freepen.gr - Η ηγεσία της ΕΕ ωθεί το μπλοκ προς τον πόλεμο με τη Ρωσία, ενώ παραμελεί τα συμφέροντα των δικών της ανθρώπων, υποστήριξε ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν.

Σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Magyar Nemzet το Σάββατο, ο Όρμπαν προειδοποίησε ότι η ΕΕ αντιμετωπίζει μια σειρά κρίσεων, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών προκλήσεων και της αυξημένης απειλής της τρομοκρατίας.

"Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, η γραφειοκρατία των Βρυξελλών που ζει σε μια φούσκα έχει λάβει μια σειρά από κακές πολιτικές αποφάσεις τα τελευταία χρόνια", υποστήριξε ο πρωθυπουργός. "Η Ευρώπη σύρεται όλο και περισσότερο σε έναν πόλεμο, στον οποίο δεν έχει τίποτα να κερδίσει και τα πάντα να χάσει".

"Οι γραφειοκράτες στις Βρυξέλλες θέλουν αυτόν τον πόλεμο. Τον βλέπουν ως δικό τους και θέλουν να νικήσουν τη Ρωσία. Συνεχίζουν να στέλνουν τα χρήματα των ευρωπαϊκών λαών στην Ουκρανία. Έχουν πυροβολήσει τις ευρωπαϊκές εταιρείες στα πόδια με κυρώσεις. Έχουν ανεβάσει τον πληθωρισμό και έχουν κάνει δύσκολη τη διαβίωση εκατομμυρίων Ευρωπαίων πολιτών.
Οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών θέλουν αυτόν τον πόλεμο, τον θεωρούν δικό τους και θέλουν να νικήσουν τη Ρωσία. Συνεχίζουν να στέλνουν τα χρήματα των Ευρωπαίων πολιτών στην Ουκρανία, έχουν πυροβολήσει τις ευρωπαϊκές εταιρείες στα πόδια με τις κυρώσεις, έχουν ανεβάσει τον πληθωρισμό και έχουν κάνει δύσκολη τη διαβίωση εκατομμυρίων Ευρωπαίων πολιτών.

Ο Όρμπαν κατηγόρησε επίσης την ηγεσία της ΕΕ ότι "επιβάλλει τις δικές της ιδεολογίες" στους πληθυσμούς των κρατών μελών, αντί να "φροντίζει για τα συμφέροντα των λαών".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail