Είναι σαφές πως ο κόσμος βρίσκεται στο δρόμο προς τον Αρμαγεδδώνα

pixabay / PhotoMIX-Company
Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ κ. Στόλτενμπεργκ αναφέρει ότι το ΝΑΤΟ βρίσκεται σε συνομιλίες σχετικά με την απόσυρση των πυρηνικών όπλων από την αποθήκη και την ετοιμότητά τους για χρήση.

Paul Craig Roberts - paulcraigroberts.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Ο πρόεδρος της Πολωνίας επιθυμεί τη διάσπαση της Ρωσικής Ομοσπονδίας σε μικρότερα ανεξάρτητα κράτη.

Η Κίνα επεκτείνει γρήγορα το πυρηνικό της οπλοστάσιο.

Η Ρωσία και η Λευκορωσία διεξάγουν τακτικές πυρηνικές ασκήσεις.

Είναι σαφές πως ο κόσμος βρίσκεται στο δρόμο προς τον Αρμαγεδδώνα.

Ο Πούτιν προειδοποιεί, αλλά η Δύση δεν ακούει και συνεχίζει τις επιθετικές προκλήσεις εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας.

Η Δύση προφανώς βρίσκεται στη μέγγενη του κακού και δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να σταματήσει την ορμή προς την καταστροφή.

Δεν υπάρχει κανένα κίνημα ειρήνης. Οι δυτικοί ηγέτες έχουν μετατρέψει ακόμη και τους υπέρμαχους της ειρήνης σε προδότες, βάζοντάς τους σε λίστες "Ρώσων πρακτόρων/αποστατών". Όσοι προειδοποιούν για την επικείμενη καταστροφή αποσύρονται από τα αεροπλάνα και τους κατάσχονται τα διαβατήρια. Συγγραφείς που αντιτίθενται στη συμμετοχή της Δύσης στην Ουκρανική Σύγκρουση δέχονται επισκέψεις από το FBI. Ο αρχηγός του Γαλλικού Στρατού λέει ότι η Ουκρανική Σύγκρουση καθιστά αναγκαίο τον έλεγχο της κοινής γνώμης με προπαγάνδα και με την υπαγόρευση των πληροφοριών που διατίθενται στο κοινό. Με άλλα λόγια, για να αποτραπεί η αντίθεση στον πόλεμο πρέπει να κρατηθεί ο κόσμος στο σκοτάδι.
Η Δύση με την ηγεμονική της στάση οδηγεί τον κόσμο στην καταστροφή. Όπως τόνισε ο πρόεδρος της Σερβίας, "το τρένο έχει φύγει από το σταθμό και κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει".

Κανείς από τους δυτικούς ηγέτες δεν προσπαθεί να σταματήσει τον πόλεμο που μαζεύεται. Δεν υπάρχει καμία δημόσια συζήτηση για τον πόλεμο που συγκεντρώνεται, παρά τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ σε τέσσερις μήνες. Η αδιαφορία χαρακτηρίζει το σύνολο του δυτικού κόσμου.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail