"Στρατηγική ήττα" σημαίνει το τέλος της Ρωσίας - Πούτιν

Sputnik / Gavriil Grigorov
Freepen.gr - Η Δύση πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η ήττα της Ρωσίας είναι όχι μόνο απίθανη, αλλά και αδύνατη λόγω της ενότητας του λαού της, ο οποίος κατανοεί πως αυτό θα σήμαινε το τέλος της χιλιόχρονης ιστορίας της χώρας, υποστήριξε ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στο Ανόι μετά τις συναντήσεις του με την ηγεσία του Βιετνάμ την Πέμπτη, ο Πούτιν αναφέρθηκε στο θέμα των δυτικών δυνάμεων που "ανεβάζουν τη θερμοκρασία" της σύγκρουσης στην Ουκρανία μέσω της σταδιακής κλιμάκωσης.

"Προφανώς, περιμένουν ότι κάποια στιγμή θα φοβηθούμε. Αλλά ταυτόχρονα, λένε επίσης πως θέλουν να επιτύχουν μια στρατηγική ήττα της Ρωσίας στο πεδίο της μάχης. Τι σημαίνει αυτό για τη Ρωσία; Για τη Ρωσία, αυτό σημαίνει το τέλος της κρατικής της υπόστασης. Αυτό σημαίνει το τέλος της χιλιόχρονης ιστορίας του ρωσικού κράτους. Νομίζω ότι αυτό είναι κατανοητό για όλους", σημείωσε ο Πούτιν.

«Και στη συνέχεια τίθεται το ερώτημα: Γιατί πρέπει να φοβόμαστε; Δε θα ήταν καλύτερα να πάμε μέχρι τέλους τότε; Αυτή είναι η στοιχειώδης λογική», σχολίασε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail