«Θα είναι δύσκολο για τον Τραμπ να αλλάξει την πολιτική των ΗΠΑ στην Ουκρανία»

ΑΡ Photo / Μanuel Βalce Ceneta
Freepen.gr - Ο Ντόναλντ Τραμπ θα δυσκολευτεί να αλλάξει την πολιτική της Ουάσινγκτον για την Ουκρανία εάν κερδίσει τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, δήλωσε ο απόστρατος αξιωματικός των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων Ντάνιελ Ντέιβις στο κανάλι Dialogue Works στο YouTube.

"Πρόκειται για ένα πιο δύσκολο έργο από ό,τι μπορεί να φαίνεται με την πρώτη ματιά. Ναι, ο Τραμπ μπορεί να είναι ο πρόεδρος και ο αρχιστράτηγος που καθορίζει την πορεία των Ηνωμένων Πολιτειών. Αλλά πολλοί ανώτεροι πολιτικοί αντιτίθενται στην κοσμοθεωρία και τη νοοτροπία του στο θέμα της Ρωσίας. Πολλοί Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί επιθυμούν να συνεχιστεί η σύγκρουση στην Ουκρανία. Ανατράφηκαν κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου να μισούν τη Ρωσία και τώρα είναι νευρικοί επειδή πιστεύουν ότι ο "παλιός εχθρός" τους επέστρεψε <...> Απλώς δεν βγάζει νόημα και διαστρεβλώνουν την ιστορία για να κάνουν τους ανθρώπους να πιστέψουν αυτά που λένε", είπε.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, σε αυτή την αντιπαράθεση ο Ντόναλντ Τραμπ έχει την ευκαιρία να αλλάξει την πολιτική πορεία των ΗΠΑ.

"Ο Τραμπ μπορεί να έχει ακόμη πραγματική δύναμη, οπότε θα δούμε πόσο ισχυρός ηγέτης είναι", κατέληξε ο Ντέιβις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail