Οι προσπάθειες της Δύσης να περιορίσει τη Ρωσία αποτυγχάνουν - Πούτιν

Sergey Savostyanov/TASS
Freepen.gr - Η Δύση απέτυχε να περιορίσει ή να απομονώσει τη Ρωσία, δήλωσε ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν σε άρθρο του στην εφημερίδα Rodong Sinmun της Βόρειας Κορέας ενόψει της κρατικής επίσκεψης στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας (ΛΔΚ).

"Όσο σκληρά και αν προσπάθησαν, όλες οι προσπάθειές τους να περιορίσουν ή να απομονώσουν τη Ρωσία απέτυχαν. Συνεχίζουμε να ενισχύουμε σταθερά την οικονομική μας ικανότητα, να αναπτύσσουμε τη βιομηχανία, τις τεχνολογίες, τις υποδομές, την επιστήμη, την εκπαίδευση και τον πολιτισμό μας", δήλωσε ο Ρώσος ηγέτης.

Ο Πούτιν θα πραγματοποιεί φιλική κρατική επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας, Πιονγκγιάνγκ, το διήμερο 18-19 Ιουνίου. Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν προσκάλεσε τον Πούτιν να πραγματοποιήσει μια ανταποδοτική επίσκεψη κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Ρωσία τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ενώ ο Ρώσος πρόεδρος αποδέχθηκε αμέσως την πρόσκληση, οι τέλειες συνθήκες για την επίσκεψη μόλις ευθυγραμμίστηκαν.

* πληροφορίες tass.com

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail