Η Ρωσία αναβοσβήνει κόκκινο, η Δύση καλύτερα να δώσει προσοχή

Σε αντίθεση με πολλούς δυτικούς πολιτικούς, οι Ρώσοι διπλωμάτες λένε αυτό που εννοούν. Δεν είναι αυτοί που διατυπώνουν ανούσιες, κενές απειλές. Ο Τζο Μπάιντεν και οι λακέδες του ΝΑΤΟ καλύτερα να δώσουν προσοχή στις πρόσφατες δηλώσεις δύο κορυφαίων διπλωματών της Ρωσίας. Ο Σεργκέι Ριαμπκόφ, που απεικονίζεται παραπάνω, είναι ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας. Είχα το προνόμιο να τον συναντήσω. Είναι ένας αριστοκρατικός κύριος που επιλέγει προσεκτικά τα λόγια του. Εξ ου και η αιτία της ανησυχίας μου υπό το φως του σχολίου του αυτή την εβδομάδα ως απάντηση στην απόφαση του Joe Biden την περασμένη εβδομάδα να εγκρίνει τη χρήση όπλων που προμηθεύονται οι ΗΠΑ για να πλήξουν στόχους εντός της Ρωσίας. Ο Ryabkov είπε: «Ο Ryabkov είπε ότι:

Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

«Θα ήθελα να προειδοποιήσω τους Αμερικανούς ηγέτες για λανθασμένους υπολογισμούς που θα μπορούσαν να έχουν μοιραίες συνέπειες. Για άγνωστους λόγους, υποτιμούν τη σοβαρότητα της αποτροπής που μπορεί να λάβουν.

«Προτρέπω αυτές τις προσωπικότητες (στις ΗΠΑ) ... να αφιερώσουν λίγο από το χρόνο τους, τον οποίο προφανώς ξοδεύουν σε κάποιου είδους βιντεοπαιχνίδια, κρίνοντας από την ελαφρότητα της προσέγγισής τους, στη μελέτη των όσων ειπώθηκαν λεπτομερώς από τον Πούτιν», δήλωσε ο Ryabkov.

Ο Πούτιν απηύθυνε «μια πολύ σημαντική προειδοποίηση και πρέπει να ληφθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή σοβαρότητα», πρόσθεσε.

Ο Πούτιν δήλωσε ότι η Δύση θα είναι άμεσα εμπλεκόμενη σε οποιαδήποτε χρήση των όπλων της από την Ουκρανία για να πλήξει βαθιά μέσα στη Ρωσία, επειδή τέτοιες επιθέσεις θα απαιτούσαν τη δορυφορική, την κατασκοπευτική και την στρατιωτική βοήθειά της.

Ο Ριαμπκόφ δεν είναι γνωστός ως καραγκιόζης ή ως κάποιος που κάνει άσκοπες απειλές. Είναι ευγενικός, αλλά σταθερός και ξεκάθαρος. Δεν στέλνει κάποιο μυστικό, κωδικοποιημένο μήνυμα. Προειδοποιεί τις Ηνωμένες Πολιτείες. Και είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο υπουργός Εξωτερικών Λαβρόφ απηύθυνε παρόμοια αυστηρή προειδοποίηση:


Η κυβέρνηση Μπάιντεν ωθεί την Αμερική στο χείλος μιας πυρηνικής πυρκαγιάς. Με τον ίδιο τρόπο που δε θα δεχόμασταν να αναπτύξει η Ρωσία πυρηνικά ικανά οπλικά συστήματα στην Κούβα ή στο Μεξικό, η Ρωσία εφαρμόζει το ίδιο πρότυπο και στον εαυτό της

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail