Η Τουρκία λέει ότι δε βλέπει κανένα όφελος στο εμπάργκο κατά της Ρωσίας

pixabay / Engin_Akyurt
Freepen.gr - Η Τουρκία "δεν βλέπει "κανένα όφελος" στην επιβολή από τη Δύση εμπάργκο κυρώσεων κατά της Ρωσίας και του Ιράν, δήλωσε ο Ομέρ Τσελίκ, επίσημος εκπρόσωπος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AK Parti) της Τουρκίας.

"Η σύγκρουση στην Ουκρανία είναι δίπλα μας. Δεν μπορεί να υπάρχει η ίδια αξιολόγηση μεταξύ των χωρών, μια χώρα μακριά από αυτή τη σύγκρουση και μια χώρα μέλος της συμμαχίας που είναι πιο κοντά. Έχουμε την τρομοκρατική απειλή στα σύνορά μας, την κατάσταση στα Βαλκάνια. Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με τους συμμάχους μας... Θέλαμε να πολεμήσουμε την DAESH με κοινές προσπάθειες... Αλλά να μας λένε να εφαρμόσουμε εμπάργκο στη Ρωσία, στο Ιράν. Δεν βλέπουμε κανένα αποτέλεσμα και κανένα όφελος εδώ", δήλωσε ο Τσελίκ σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι Habertürk.

Νωρίτερα, ο Τούρκος προεδρικός εκπρόσωπος και νυν επικεφαλής του Εθνικού Οργανισμού Πληροφοριών (MİT) Ibrahim Kalın δήλωσε πως οι κυρώσεις της Τουρκίας κατά της Ρωσίας θα διαδραμματίσουν ρόλο πρωτίστως εναντίον της ίδιας της Άγκυρας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail