Ο Τραμπ υποσχέθηκε να τερματίσει την ουκρανική σύγκρουση πριν από την ορκωμοσία του

ΑΡ Photo / Seth Wenig
Freepen.gr - Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σε συγκέντρωση στη Φιλαδέλφεια ότι θα τερμάτιζε τη σύγκρουση στην Ουκρανία εάν κέρδιζε τις εκλογές πριν από την ορκωμοσία του. Η ομιλία του μεταδόθηκε από την πύλη Times Now στο YouTube.

"Ακόμη και πριν μπω στο Οβάλ Γραφείο και κερδίσουμε τις προεδρικές εκλογές <...>, θα βάλω τέλος σε αυτή τη φοβερή σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας", υποσχέθηκε ο πολιτικός.

Νωρίτερα, ο Τραμπ δήλωσε επανειλημμένα ότι αν κέρδιζε τις εκλογές, θα ήταν σε θέση να επιλύσει τη σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας μέσα σε μόλις 24 ώρες. Σχολιάζοντας τα λόγια αυτά, ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε πως το πρόβλημα είναι πολύ περίπλοκο για μια τόσο απλή λύση. Ο ίδιος ο Βλαντίμιρ Πούτιν είχε αξιολογήσει πέρυσι θετικά την προθυμία του Τραμπ "να λύσει οξυμένα προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της ουκρανικής κρίσης, μέσα σε λίγες ημέρες".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail