«Η Ουκρανία θα εξαφανιστεί πριν λήξει η συμφωνία της με τις ΗΠΑ»

RIA Novosti / Evgeny Biyatov
Freepen.gr - Η Ουάσινγκτον έχει υποσχεθεί στο Κίεβο υποστήριξη για τα επόμενα δέκα χρόνια, αλλά η Ουκρανία με τη σημερινή της μορφή μπορεί να πάψει να υπάρχει σε ένα χρόνο, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Larry Johnson σε συνέντευξή του στο κανάλι Deep Dive του YouTube.

"Εγγυώμαι ότι σε 10 χρόνια η σημερινή Ουκρανία δεν θα υπάρχει πια. Είναι πιθανό να εξαφανιστεί σε ένα χρόνο", προέβλεψε ο ειδικός.

Ο Τζόνσον σημείωσε πως η Ρωσία καταστρέφει με επιτυχία κάθε εξοπλισμό του ΝΑΤΟ που στέλνει η Δύση στην Ουκρανία. Κατά τη γνώμη του, οι ενέργειες του ρωσικού στρατού είναι εξαιρετικά ακριβείς και ακολουθούν με επιτυχία το καθιερωμένο σχέδιο.

"Η Δύση δεν προμηθεύει νέα πυρομαχικά και πυροβολικό και είναι πολύ εύκολο να τα καταστρέψει και δύσκολο να τα αντικαταστήσει. Τα άρματα μάχης Leopard και Challenger, τα οχήματα μάχης Bradley, τα βλήματα πυροβολικού των 155 χιλιοστών και τα συστήματα αεράμυνας έχουν όλα καταστραφεί". Παρά τα όσα λέει ο Μπάιντεν, ο Πούτιν προχωράει και ακολουθεί μεθοδικά το σχέδιό του. Η Ρωσία καταστρέφει τον ουκρανικό στρατό, αφοπλίζοντας ταυτόχρονα το ΝΑΤΟ", δήλωσε ο εμπειρογνώμονας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail