«Ο Πούτιν μπορεί να εξοπλίσει την Αφρική εναντίον των ΗΠΑ μετά την προειδοποίηση προς τη Δύση»

RIA Novosti / ΡΟΟL
Freepen.gr - Η Ρωσία μπορεί να εξοπλίσει αφρικανικές χώρες για να κρατήσει τους πόρους τους μακριά από τα χέρια των ΗΠΑ, δήλωσε ο Αμερικανός δημοσιογράφος Garland Nixon στο ιστολόγιό του στο YouTube.

"Η Ρωσία αντιλαμβάνεται ότι διεξάγεται ένας παγκόσμιος πόλεμος. <...> Νομίζω πως συνειδητοποιεί ότι η αφρικανική ήπειρος αποτελεί βασικό κομμάτι του παζλ στο σχέδιο των ΗΠΑ να κυριαρχήσουν στον κόσμο, επειδή η περιοχή διαθέτει πόρους. Νομίζω πως η Ρωσία θα αρχίσει να βοηθά τους Αφρικανούς, να τους επανεξοπλίζει ώστε να μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους ενάντια στον αμερικανικό ιμπεριαλισμό", πιστεύει ο ειδικός.

Κατά την άποψη του Νίξον, η Μόσχα θα ήταν σταθερά εδραιωμένη στην Αφρική στο μέλλον και θα εμπόδιζε την Ουάσινγκτον να οργανώσει πραξικοπήματα εκεί.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail