Το ΝΑΤΟ βρίσκεται σε χάος για την υποστήριξη της Ουκρανίας

pixabay / Artem_Apukhtin
Freepen.gr - Το ρήγμα εντός της βορειοατλαντικής συμμαχίας για το ζήτημα της Ουκρανίας συνεχίζει να μεγαλώνει, υποστήριξε ο πρώην πράκτορας της CIA Larry Johnson στο κανάλι Dialogue Works στο YouTube.

"Οι ΗΠΑ πίεσαν τη Γερμανία και την Πολωνία να παραδώσουν πυροβολαρχίες πυραύλων Patriot στην Ουκρανία και εκείνοι είπαν όχι. 

<...> Στη συνέχεια, η Ουγγαρία λέει ότι δεν θα προμηθεύσει τίποτα στην Ουκρανία, η Σλοβακία προσπαθεί να διώξει ποινικά τον τύπο που ήθελε να πουλήσει ή πούλησε πραγματικά κάποια αεροπλάνα στην Ουκρανία, οπότε υπάρχει ένα αυξανόμενο ρήγμα στο ΝΑΤΟ. <...> Αν κοιτάξετε αντικειμενικά από το εξωτερικό, μπορείτε να δείτε πως επικρατεί χάος στο ΝΑΤΟ", είπε.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν καταβάλλει ιδιαίτερες προσπάθειες για να στηρίξει το καθεστώς του Κιέβου, καθώς στην πραγματικότητα πρόκειται για μεμονωμένες χώρες που είναι έτοιμες να την υποστηρίξουν. Επιπλέον, υπάρχουν ήδη ενδείξεις ότι οι Βρυξέλλες αρχίζουν να αλλάζουν τη ρητορική τους, πρόσθεσε ο Τζόνσον.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail